Εύη Δρούτσα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Είμαι χάλια, έχω τρελαθεί!»

«Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από μερικές ώρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό και καρδιακή ανακοπή. Η οικογένειά του, οι φίλοι και συνεργάτες του δηλώνουν σοκαρισμένοι για το γεγονός αυτό. Ανάμεσά τους και η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για εκείνον στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου.

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα πως ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, καθώς δεν είχε υπάρξει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα μέχρι στιγμής και ο τραγουδιστής πρόσεχε πολύ τον εαυτό του και την υγεία του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τον λόγο αυτό και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

«Από την ώρα που το έμαθα, είμαι χάλια. Έχω τρελαθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για ένα νέο, αλλά και για ένα καλό παιδί. Ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση όταν του έδινες τραγούδι, ούτε σε νότα, ούτε σε στίχο. Ήταν πάντα εκεί την ώρα που του έλεγες και πάντα με το γέλιο, πάντα με το γέλιο! Κι ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του. Πρόσεχε πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό το πράγμα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του, δεν έχω ακούσει κάτι ούτε μου είχε πει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας - Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός που τον στιγμάτισε και οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής του

Τι δήλωσε η σύζυγός του

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα...

Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» ανέφερε.