Τραγωδία Πάτρα: «Στο καλό Ρουλίτσα!», «Κάθε ήττα του Κούγια είναι νίκη της ανθρωπότητας» - Χαμός στο twitter για την απόφαση κατά της Πισπιρίγκου

«Ήρθε η δικαίωση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου την ενοχή της κατηγορούμενης.

Έκτοτε τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα σχετικά με την παραπάνω εξέλιξη και την ποινή ισόβιας κάθειρξης που έλαβε η 35χρονη, με πολλούς να μιλούν για δικαίωση της αθώας ψυχής που χάθηκε εξαιτίας της, ενώ άλλοι μιλούσαν για το γεγονός πως στο άκουσμα της απόφασης εκείνη ήταν απολύτως ψυχρή και ανέκφραστη (δείτε εδώ τα τελευταία ειρωνικά της λόγια πριν αποχωρήσει από την αίθουσα).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο άκουσμα της απόφασης

Στη δικαστική αίθουσα σήμερα βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του άτυχου παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, για τον οποίο μίλησε ο συνήγορός του, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην εκπομπή του ALPHA, T-Live.

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλο το κόστος για τον εντολέα μου σε ψυχολογικό επίπεδο. Ανυπομονούσε εδώ και μεγάλο διάστημα για την κρίση του δικαστηρίου, για το αποτέλεσμα. Ξεφυσούσε. Βγαίνοντας, ήταν ανακουφισμένος στο άκουσμα της απόφασης μετά από όλη αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει και ο ίδιος και είναι δικαιωμένος που έκανε την επιλογή για υποστήριξη της κατηγορίας.

Καταλαβαίνω ότι σε ένα κοινωνικό επίπεδο, το πρώτο διάστημα σχολιάστηκε ο κος Δασκαλάκης λόγω του ότι στάθηκε δίπλα στη σύζυγό του στην κοινή συνέντευξη και νομίζω ότι εκεί έχει αδικηθεί για το ποιος είναι πραγματικά. Με την υποστήριξη της κατηγορίας και με αυτή τη ψυχραιμία έβαλε το λιθαράκι του ώστε να αναδειχθούν τα κρίσιμα περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δείτε επίσης τι προηγήθηκε: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει και...» - Τι αποκάλυψε η συνήγορός του για το περιστατικό μετά την δίκη