Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικαιώνεται αυτό το παιδάκι που μαρτύρησε στα χέρια της» - Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο που είχε τραβήξει μόνη της

«Σου σηκώνετε η τρίχα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Αγγελική Νικολούλη, με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον φόνο της 9χρονης κόρης της (δείτε εδώ την αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη), μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ώστε να εκφράσει τις σκέψεις για την γυναίκα αυτή, αλλά και να αποκαλύψει όσα θα παρουσιάσει στο "Φως στο Τούνελ" σχετικά με την υπόθεση.

Η εκπομπή της απόψε το βράδυ είναι αφιερωμένη στην 35χρονη και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά κι άλλοι μάρτυρες που γνώριζαν στοιχεία για την οικογένειά της και τα τρία παιδιά της, σοκάροντας για μία ακόμη φορά το κοινό.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Θα ήθελα μεταφέρω αυτά που ακούω από πού κόσμο. Ότι είναι μία μεγάλη μέρα για την κοινωνία και την δικαιοσύνη. Και όχι μόνο γιατί αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της γυναίκας αυτής. Φάνηκε ότι δεν είναι η μάνα που ήθελε να λέει ότι είναι και να συγκινεί, αλλά ήταν η δολοφόνος του παιδιού της. Εγώ νιώθω σήμερα ότι αν δικαιώνεται κάποιος είναι αυτό το παιδάκι που μαρτύρησε στα χέρια της. Είναι ασύλληπτο.

Θα δούμε όλο το θέατρο που έπαιζε τον τελευταίο καιρό. Σοκάρει η μαρτυρία μίας γυναίκας που βρέθηκε για ιατρική βοήθεια στο σπίτι της οικογένειας και ήταν δίπλα στο τετραπληγικό παιδί. Σου σηκώνετε η τρίχα με όσα λέει, γιατί αν την είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τότε, ίσως να μη φτάναμε σήμερα εδώ. Είναι πολλά τα λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να το είχαμε προλάβει και το παιδάκι, να μην είχε φτάσει στον θάνατο. Θα δούμε και το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο που η ίδια είχε τραβήξει».

Δείτε επίσης: «Στο καλό Ρουλίτσα!», «Κάθε ήττα του Κούγια είναι νίκη της ανθρωπότητας» - Χαμός στο twitter για την απόφαση κατά της Πισπιρίγκου