Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το λες και τρίτο μήνα εγκυμοσύνης» - Οι παρενέργειες στο σώμα της μετά την κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Αύριο έχω την...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το λες και τρίτο μήνα εγκυμοσύνης» - Οι παρενέργειες στο σώμα της μετά την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από κάποιο διάστημα αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία για την κατάψυξη των ωαρίων της, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αισθανθεί την επιθυμία να γίνει μητέρα, ωστόσο εάν αυτό αλλάξει στο μέλλον θέλει να είναι σίγουρη πως θα μπορεί και θα έχει την επιλογή.

Ξεκίνησε, λοιπόν, τη διαδικασία και μέσα από φωτογραφίες και βίντεο έδειχνε τα πάντα στους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, μάλιστα, αποκάλυψε πως οι ενέσεις που έπρεπε να κάνει σταματούν πια, καθώς μόλις έκανε την τελευταία, και αύριο ξεκινάει κάτι καινούριο που την αγχώνει. Δεν δίστασε να δείξει και τις "παρενέργειες" από την κρυοσυντήρηση στο σώμα της.

Το σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά την κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Τελευταία ημέρα θεραπείας, τελευταία ένεση, τελειώνει πια όλη αυτή η διαδικασία που σου περιγράφω τις τελευταίες ημέρες. Τελειώνει η κρυοσυντήρηση. Αύριο έχω την ωοληψία. Ήταν μία διαδρομή ευχάριστη, περίεργη, με τα σκαμπανεβάσματα της. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα και το ολοκλήρωσα όλο αυτό.

Κάποιες από σας μου είχατε πει ότι δεν είχατε πρηστεί καθόλου. Άλλες πάλι ήσασταν στην κατάσταση που είμαι εγώ σήμερα. Δες εδώ καταστασούλα. Όχι μωρέ, δεν πρήστηκα πολύ... Το λες και τρίτο μήνα εγκυμοσύνης. Έχω κάποιο άγχος για αύριο... Εύχομαι να βγουν πολλά πολλά αυγουλάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί σε εκδήλωση - «Στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε, εννοείται ότι...»

«Μία κοπέλα μου έγραψε "πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές"»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κρυοσυντήρηση ωαρίων, στην οποία έχει προχωρήσει με σκοπό να γίνει μητέρα όταν νιώσει έτοιμη. Μάλιστα, έχει μοιραστεί και φωτογραφία μέσα από την ιδιωτική κλινική.

Όπως έχει εξομολογηθεί, έχει κάνει έναν γάμο ωστόσο τότε δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδάκι. Τώρα όμως θέλει να σταματήσει την ηλικία των ωραίων της στα 31 ώστε να καταφέρει όταν θελήσει να γίνει μαμά.

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου τώρα στα 31 μου. Η διαδικασία διαρκεί 12 ημέρες. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα είμαι υπερπροστατευτική. Είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», εξομολογήθηκε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είχα κάνει γάμο σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει. Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε "πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις". Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές» συμπλήρωσε η influencer στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σήμερα Πέμπτη 28/3.

Να σημειώσουμε πως σε κρυοσυντήρηση ωαρίων έχει προχωρήσει και η Κατερίνα Καινούργιου και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό - δείτε την εξομολόγηση της.