Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του - Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάστασή του

Στο πλευρό του η σύζυγός του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή πριν από μερικά 24ωρα και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε ανάνηψη, με τον ίδιο να παραμένει διασωληνωμένος στην μονάδα εμφραγμάτων έκτοτε.

Η σύζυγός του μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου στην εκπομπή του MEGA, Live News, και ανέφερε όσα γνωρίζει, ενώ δημοσιογράφος του καναλιού μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να...» - Τι αποκάλυψε ο στυλίστας του J2US για το περιστατικό στις πρόβες

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε. Είναι καθησυχαστικοί. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του τραγουδιστή.

Και το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας του. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του λόγω της ηλικίας του και εφόσον έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν παύει να είναι μία σοβαρή κατάσταση και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για την ανάρρωσή του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας - Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός που τον στιγμάτισε και οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής του

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».