Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του - Τα νεότερα για την υγεία του

Μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα Σάββατο 30/3.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η κατάσταση του καλλιτέχνη έχει κριθεί κρίσιμη, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Με ρεπορτάζ της εκπομπής Στούντιο με θέα το πρωί του Σαββάτου 30/3 έγιναν γνωστά τα νεότερα για την κατάστασή του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός που τον στιγμάτισε και οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής του

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα λοιοπόν με τις πληροφορίες η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει κρίσιμη, ωστόσο το οικογενειακό του περιβάλλον κάνει λόγο για σημάδια καλυτέρευσης μετά το καρδιακό επεισόδιο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».