Στέφανος Κασσελάκης: Λαμπερά γενέθλια εκτός στρατοπέδου - Η τούρτα, οι τρυφερές στιγμές με τον Tyler & το πλήθος κόσμου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Παρασκευή 29/3 για τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη με τον ίδιο να γιορτάζει τα γενέθλιά του λίγο μετά την ορκομωσία του στο στρατόπεδο της Θήβας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του ημέρα έξω από το στρατόπεδο επέλεξε να γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή (δείτε εδώ την έκπληξη που του έκανε νωρίτερα ο σύζυγός του, Τάιλερ).

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στα γενέθλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απαθανατίζοντας τον σε εύθυμο κλίμα να σβήνει την τούρτα του. Στο πλευρό του - όπως πάντα - ο Ταίλερ Μακμπέθ, στελέχη του κομμάτος και άλλα φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Στέφανου Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης - Γενέθλια
Στέφανος Κασσελάκης - Γενέθλια
Στέφανος Κασσελάκης - Tyler

Το σπίτι που αγόρασε με τον σύζυγό του

Όλους αυτούς τους μήνες, που οι δύο μένουν μόνιμα στην Ελλάδα έχουν αποκαλύψει, πως δεν έχουν αγοράσει σπίτι, έμεναν σε ενοίκιο ωστόσο είχαν στα άμεσα πλάνα τους να αγοράσουν κατοικία στην Αθήνα.

Αυτό το πλάνο, όπως αναφέρει τη Δευτέρα 4/3 το Πρωινό, ολοκληρώθηκε μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του λέγεται πως αγόρασαν πολυτελές ρετιρέ μεζονέτας 3-4ου ορόφου στο κέντρο του Κολωνακίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο τους σπίτι αξίζει 1.800.000 ευρώ, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και μάλιστα έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2022. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μας δίνουν μια πλήρη εικόνα της πολυτέλειας, που περιγράφουμε.