Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη του Tyler Mcbeth για τα γενέθλιά του σε ταβερνάκι της Θήβας μετά την ορκωμοσία του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία (δείτε εδώ το πατέρα του να τον αγκαλιάζει συγκινημένος στη είσοδο του στρατοπέδου) και συμμετείχε μάλιστα ως νεοσύλλεκτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα), ωστόσο ορκίστηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Μετά την ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια του και έξω από την πύλη αυτή τη φορά τον περίμενε ο σύζυγός του Tyler McBeth, ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική, μαζί με κάποια από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η έκπληξη του Tyler McBeth για τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη στη Θήβα

Όλοι τους βρέθηκαν σε ταβέρνα της Θήβας για φαγητό και εκεί περίμενε τον πολιτικό μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του έφεραν μία μεγάλη τούρτα για τα γενέθλιά του και ο ίδιος, φανερά συγκινημένος και ευτυχισμένος, έσβησε τα 35 κεράκια και το γιόρτασε κανονικά.

Φυσικά, μαζί τους ήταν και το σκυλάκι τους, η Φάρλι, με την οποία έκαναν βόλτα τους δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τα στιγμιότυπα αυτά, με το ζευγάρι να αδιαφορεί για την κάμερα και τα βλέμματα, συνεχίζοντας την πορεία τους ανενόχλητοι.

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth έξοδος από στρατό

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth έκπληξη γενεθλίων

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth γενέθλια

Η αγγαρεία που τον έβαλαν να κάνει

Μια αποκάλυψη για την στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 20/3, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, με αφορμή την συνέντευξη που του παραχώρησε, λίγο πριν μπει στο στρατόπεδο (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο του Πυροβολικού στην Θήβα στις Ένοπλες Δυνάμεις την Παρασκευή 15 Μαρτίου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Μάλιστα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση ως φαντάρος (δείτε εδώ).

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, σήμερα, μέσα από την εκπομπή του, αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε αγγαρεία στα μαγειρεία. «Δεν ξέρω τι έχει γίνει μέσα στο στρατόπεδο, όμως είναι 5 μέρες μέσα και μαθαίνω ότι χθες ήταν θαλαμοφύλακας και μαθαίνω ότι τον έστειλαν και στα μαγειρεία για αγγαρεία. Δεν το λέω ως σίγουρο, μου το είπε κάποιος ότι πήγε στα μαγειρεία για αγγαρεία, γιατί έχω ανθρώπους που είναι μέσα», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.