Βίκυ Κάβουρα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, το πέρασα λίγο βαριά...» - Η αποκάλυψή της για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

«Νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, το πέρασα λίγο βαριά...» - Η αποκάλυψή της για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα, το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3, στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται. Η ηθοποιός, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που πέρασε τους πρώτους μήνες αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον σύντροφό της Γιώργο Τζαβέλλα.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για τους τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της

«Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία... Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα» ανέφερε σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι με φουσκωμένη κοιλίτσα και η έξοδος με τον Γιώργο Τζαβέλλα

«Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου , γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία» πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο του γάμου με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η ηθοποιός απάντησε: «Ε ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό».

«Τώρα κάνω πίσω. Είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο και αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω καθόλου στην εγκυμοσύνη. Στη δεύτερη παράσταση κουράστηκα πολύ, μετά πήγα στο νοσοκομείο και είπα τέλος... Είναι 100% προτεραιότητά μου η μπέμπα και η οικογένειά μου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθώ. Ίσα ίσα μετά νομίζω θα έχω περισσότερη όρεξη» είπε στην συνέχεια.