Φαίη Σκορδά: Το ξεκαθάρισμά της για τον Σέρχιο Αραούχο - Η ανάρτησή της από την Ρώμη

Στην Ιταλία η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @fayskorda
Instagram: @fayskorda

Την απάντησή της έδωσε Φαίη Σκορδά, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με μια παρανόηση που έγινε σε προηγούμενη της δημοσίευση. Η παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ρώμη, και ανέβασε στο προφίλ της διάφορα post και στο stories.

Σε ένα από αυτά η Φαίη Σκορδά, ποζάρει στην Piazza Di Spagna - στην οποία πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη - με ρούχα που υπογράφει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Η παρουσιάστρια έκανε το προφίλ του tag και ο ίδιος αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Από εκείνη τη στιγμή αρκετοί θεώρησαν πως η Φαίη Σκορδά έχει ταξιδέψει μαζί με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο η παρουσιάστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, και απάντησε σε όλους όσοι της τηλεφώνησαν και σε όσους θεώρησαν ότι βρίσκεται σε σχέση, και είναι ερωτευμένη με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες πριν καλά καλά ξεκινήσουν.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφά. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα με πολλή αγάπη και χαρά επειδή είμαι ερωτευμένη στην Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή. Να σας πω πως το ρούχο που φορούσα χθες της φίλης μου της Στεφανίας, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει πολύ ωραία ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη», είπε η Φαίη Σκορδά στο InstaStory της.