Λένα Δροσάκη: «Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό...» - ''Σπάει'' τη σιωπή της για το διαζύγιο με το Μπουρδούμη και τη νέα της ζωή

Ποιοι είναι στο πλευρό εκείνης και του γιου της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της μετά το διαζύγιο, που πήρε με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να μην είναι πια μαζί στη ζωή, ωστόσο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Αναστάση, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο (δείτε εδώ που μένει ο Μπουρδούμης μετά το διαζύγιο).

Όπως αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη μετά από μια τόσο σημαντική αλλαγή στη ζωή χρειάστηκε χρόνο μέχρι να βρει τις ισορροπίες και τα νέα της πατήματα. Πλέον νιώθει πιο δυνατή και μάλιστα αποκάλυψε, πως έχει αρχίσει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό της.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

Μετά το διαζύγιο, πώς τα καταφέρνεις με τη δουλειά και το παιδί;

Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου. Είναι ευλογία ότι με βοηθούν κι αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε: πάνω να παίξω με τη γιαγιά μου. Είναι πλούτος αυτό.

Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση. Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας αυτοί τον φροντίζουν, όπως και ο αδελφός που έχει μία εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί. Για εμένα η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πώς είναι η αγάπη.

Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου;

Είμαι πολύ υπερήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για εμένα και τα καταφέρνω. Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου.

Λένα Δροσάκη - Διαζύγιο