Ελένη Μενεγάκη: Με φακίδες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της φυσικά - Το άβαφο πρόσωπο της παρουσιάστριας

Μια κούκλα και έτσι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά ενεργή στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφίες τόσο από το μακρινό της παρελθόν (δείτε την εδώ στα πρώτα της βήματα), όσο και από το χαλαρό Σαββατοκύριακο της 30-31/4.

Την Κυριακή 31/3 η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο απλή εκδοχή του εαυτού της. Η ίδια λοιπόν, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως η αγαπημένη σε όλους Ελένη εντυπωσιάζει και με αυτήν της την εικόνα. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε με έντονο μακιγιάζ και πάντα περιποιημένη στο πλατό του Mega, ωστόσο το κοινό συχνά έχει την ανάγκη να βλέπει τα δημόσια πρόσωπα και σε πιο απλές εκδοχές τους.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Ηλιόλουστη ημέρα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Spring skincare tips από την Ελένη Μενεγάκη

Αλήθεια πόσες φορές δεν ζήλεψες την όμορφη και λαμπερή όψη των αγαπημένων σου celebrities; Πόσες φορές δεν αναρωτήθηκες τι ακριβώς κάνουν αλλά και τι προϊόντα χρησιμοποιούν για να διατηρούνται φρέσκιες και νεανικές μέσα από μια αψεγάδιαστη βάση που θα αναδείξει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ τους;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς τους, τα οποία ακολουθούν συστηματικά, σε καθημερινή βάση προκειμένου να διατηρούν την επιδερμίδα τους λεία και απαλή χωρίς ατέλειες. Δες μερικά από αυτά.

Η κούκλα παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα επιμελής με την καθημερινή της φροντίδα, ενώ δεν αμελεί να εφαρμόζει το βράδυ, πριν κοιμηθεί και πάντα σε καθαρή επιδερμίδα μια κρέμα νύχτας με βασικό συστατικό τη ρετινόλη, η οποία θα χαρίσει τις πολύτιμες ιδιότητές της στο δέρμα της χαρίζοντάς της μια νεανική και φρέσκια όψη το πρωί που θα ξυπνήσει.

menegaki_spring_skincare

....διάβασε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.