Ελεονώρα Μελέτη: «Εξαφανίστηκα, έφυγα από την Ελλάδα...» - Η εξομολόγησή της για την δύσκολη περίοδο του Πρωινού Καφέ

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή της ζωής μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Εξαφανίστηκα, έφυγα από την Ελλάδα...» - Η εξομολόγησή της για την δύσκολη περίοδο του Πρωινού Καφέ

Καλεσμένη στην εκπομπή Τετ α Τετ ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην πορεία της στην δημοσιογραφία, στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη ενώ μίλησε και για την περίοδο που ήταν στον Πρωινό Καφέ, και τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη στον σύζυγό της

«Δεν θα ψάξω το κινητό του Θοδωρή να δω αν με απατάει αλλά αν με απατάει θα ήθελα να το ξέρω γιατί δεν αντέχω το ψέμα. Και ναι προτιμώ να ξέρω την αλήθεια παρά να ζω το παραμύθι της μαϊμούς. Δεν θα ψάξω να επιβεβαιώσω την αλήθεια. Αν η ζωή μου φέρει την αλήθεια σαφώς επιλέγω να την έχω στα χέρια μου από το να ζω ένα ψέμα».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Οικογενειακή εξόρμηση για σκι με την κόρη της, Αλεξάνδρα

«Με φλέρταρε όμορφα χωρίς κινητά. Ήταν σημαντικό ότι συναντηθήκαμε από κοντά πρώτη φορά. Βρεθήκαμε σε μία κοινή παρέα. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε το βλέμμα, τις κινήσεις, τα χέρια, τη γλώσσα του σώματος, να ανταλλάξαμε απόψεις. Είχαμε τη δυνατότητα να το αφήσαμε να εξελιχθεί σε μία ενέργεια που εγώ τη θεωρώ απαραίτητη για να μπορέσουν δυο άνθρωποι να ανταλλάξουν τις πρώτες βασικές πληροφορίες για να δουν αν μπορούν να έρθουν πιο κοντά».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με άνθρωπο του χώρου σε καμία περίπτωση, δεν θα το ήθελα κιόλας. Όταν φεύγω από τη δουλειά αφήνω τον χώρο έξω από το σπίτι μου. Ο Θοδωρής είναι του καλλιτεχνικού συστήματος αλλά δεν έχει βασικές γνώσεις του ποιος είναι τι. Όταν γνωριστήκαμε ήξερε ότι έχω μια προβολή από την τηλεόραση αλλά δεν ήξερε από πού με ξέρει».

Τι αποκάλυψε για την εποχή του "Πρωινού Καφέ"

«Έζησα συναισθηματική κακοποίηση, το έχω δουλέψει, το έχω προσπεράσει. Έχω πάρει ό,τι πιο ουσιώδες από αυτή την εμπειρία. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή της ζωής μου που νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε στο να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους. Στην αρχή πολύ εχθρικά και καχύποπτα αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνοια. Το δούλεψα πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την εμπειρία τα μεταφέρω το νέο μου βιβλίο».

«Εξαφανίστηκα μετά τον Πρωινό Καφέ, έφυγα από τη χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και νόμιζα ότι όλοι πίστευαν για εμένα αυτά που άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν.

Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις που χρησιμοποίησα μετέπειτα για να μπορώ να επιστρέψω και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα, να θεραπεύσω τον εαυτό μου από αυτό που είχε συμβεί και να βάλω τα όριά μου στους άλλους».