Ματίνα Παγώνη για υγεία Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες μέρες αυτές...»

Παραμένει στην εντατική μονάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη για υγεία Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες μέρες αυτές...»

Η Ματίνα Παγώνη καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα και ανακοπής καρδιάς.

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, αναφέροντας μονάχα πως αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες για όλους βρίσκονται στην εντατική.

Το σχόλιο της Ματίνας Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Είναι ένας άνθρωπος που πάντα διασκεδάζει ο κόσμος. Θέλω να σας πω το εξής... Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που παλεύουν στις εντατικές μονάδες και στα νοσοκομεία να δίνουν τον αγώνα τους. Παραμένει στην εντατική. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές, θέλουν τον χρόνο τους και εμείς να μην πολυασχολούμαστε με αυτά. Δεν χρειάζεται, ειλικρινά. Είναι και προσωπικά δεδομένα άλλωστε. Είναι δύσκολες μέρες αυτές για τους ανθρώπους όλους αυτούς που βρίσκονται ειδικά στις μονάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα!» - Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Διασωληνωμένος παραμένει για τρίτη ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του για το Just the 2 of us.

Υπενθυμίζουμε ότι ότι ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή πριν από μερικά 24ωρα και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε ανάνηψη. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, Ελένη Μουστάκη, μίλησε με την σύζυγό του, Κατερίνα, και μετέφερε το πρωί της Κυριακής 31/3, τις δηλώσεις της και τις πρόσφατες εξελίξεις για την υγεία του.

«Μίλησα πριν από λίγο με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, την Κατερίνα Κόκοτα. Μόλις βγήκε από το σημερινό επισκεπτήριο, τον είδε και οι γιατροί της είπαν ότι είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι. Αυτό την έκανε να είναι και η ίδια πιο αισιόδοξη, να μου λέει ότι "εμένα αυτό μου αρκεί και μαζί με την πίστη στο Θεό περιμένω τα καλύτερα"...

Σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο που παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάσταση είναι σταθερή. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα, αυτό μου είπε η Κατερίνα Κοκότα, όταν τη ρώτησα πότε λένε να τον ξυπνήσουν» ανέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη.