Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα!» - Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Τα νεότερα μετά το καρδιακό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Κόκοτα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή I love Σουκου το Σάββατο 30/3 με τη γυναίκα να μεταφέρει τις εξελίξεις και τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα, που υπέστη.

Η κατάσταση του παραμένει κρίσημη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι σημαντικά. Η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει συγκλονισμένη και παράλληλα προσπαθεί να καθυσηχάσει την 12χρονη κόρη τους.

Η Κατερίνα Κόκοτα έκανε γνωστό, πως εκείνη και το περιβάλλον τους περιμένουν και πιστεύουν σε ένα θαύμα με τους γιατρούς να εξακολουθούν να της τονίζουν, πως η σημερινή και η αυρινή 31/3 ημέρα είναι πολύ σημαντικές.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του

«Και εμείς γνωρίζουμε αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν κάθε ημέρα. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό εγώ αυτό έχει κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις, που είναι απαραίτητες. Είμαι πολύ φορτισμένη. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ.

Τον είδα, είναι σε καταστολή του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πραγματικά να μην το ζήσει κανείς αυτό. Έχω μιλήσει στην κόρη μας χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες, αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της.

Τα 24ωρα και οι ώρες αιώνες φαίνονται. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ ενόχληση. Είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, δεν πίνει, δεν καπνίζει, γυμνάζεται, προσέχει υπερβολικά τη διατροφή του.

Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης και τους ευχαριστώ όλους, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία. Πραγματικά είναι τόσο περίεργα τα συναισθήματα, θέλω να τελειώσει σήμερα, πως να το πω...

Βγήκε καθαρή η αξωνική. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα και να συνέθλει. Δεν έχω πάει ακόμα στο νοσοκομείο, ήμουν με το παιδί», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.