Δημήτρης Κόκοτας: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του - Η απόφαση των γιατρών μετά από τέσσερα 24ωρα

Τι συμβαίνει στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής παραμένει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Γεννηματά έπειτα από έμφραγμα που υπέστη κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το live του J2US το Σάββατο 30/3.

Σύμφωνα με την Espresso, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έκαναν οι θεράποντες ιατροί, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους κάνει να ελπίζουν πως θα γίνει καλά βγαίνοντας νικητής από την δύσκολη μάχη που δίνει.

Η απόφαση των γιατρών για τον Δημήτρη Κόκοτα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σήμερα θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα. Δείτε εδώ τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Δημήτρης Κόκοτας

Οι δηλώσεις της συζύγου του

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή I love Σουκου το Σάββατο 30/3:

«Και εμείς γνωρίζουμε αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν κάθε ημέρα. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό εγώ αυτό έχει κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις, που είναι απαραίτητες. Είμαι πολύ φορτισμένη. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ.

Τον είδα, είναι σε καταστολή του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πραγματικά να μην το ζήσει κανείς αυτό. Έχω μιλήσει στην κόρη μας χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες, αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της.

Τα 24ωρα και οι ώρες αιώνες φαίνονται. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ ενόχληση. Είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, δεν πίνει, δεν καπνίζει, γυμνάζεται, προσέχει υπερβολικά τη διατροφή του.

Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης και τους ευχαριστώ όλους, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία. Πραγματικά είναι τόσο περίεργα τα συναισθήματα, θέλω να τελειώσει σήμερα, πως να το πω...

Βγήκε καθαρή η αξωνική. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα και να συνέθλει. Δεν έχω πάει ακόμα στο νοσοκομείο, ήμουν με το παιδί», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.