Δημήτρης Κόκοτας: Έμεινε νεκρός για 8 λεπτά - Οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: Έμεινε νεκρός για 8 λεπτά - Οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν

Ώρες αγωνίας επικρατούν με την είδηση πως ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στην εντατική του Γεννηματά έπειτα από έμφραγμα. Παραμένει σε καταστολή με τους γιατρούς να παίρνουν την απόφαση να τον ξυπνήσουν σήμερα Δευτέρα 1/4. Η σύζυγός του είναι συνεχώς στο πλευρό του και έχει μιλήσει σχετικά με τις εξελίξεις της υγείας του. Όπως εξομολογήθηκε, έχει πει όλη την αλήθεια και στην ανήλικη κόρη τους.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι συνέβη κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Έμεινε νεκρός ο Δημήτρης Κόκοτας

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε ανακοπή καρδιάς και έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό για περίπου 8 λεπτά. Οι γιατροί έκαναν τιτάνιες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή αλλά το κατάφεραν. Οι γιατροί λοιπόν, για το λόγο αυτό φοβούνται για το ενδεχόμενο εγκεφαλικής βλάβης.

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής.

Τι είπε η σύζυγός του

«Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε. ίναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε στην αρχή μια προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο του κάθε μέρα για λίγο. Η κόρη μου γνωρίζει τα πάντα για τον πατέρα της» είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, στην εκπομπή Super Κατερίνα.