H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για Σκορδά και Αραούχο: «Έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια και...»

«Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για Σκορδά και Αραούχο: «Έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια και...»

Στην Ιταλία βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά και μια ανάρτηση που έκανε ξεκίνησαν οι φήμες πως βρίσκεται σε σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο, τον αρχηγό της ΑΕΚ (δείτε την ανάρτηση εδώ). Η παρουσιάστρια λοιπόν, έσπευσε να διαψεύσει πως είναι μαζί.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφά. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα με πολλή αγάπη και χαρά επειδή είμαι ερωτευμένη στην Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή. Να σας πω πως το ρούχο που φορούσα χθες της φίλης μου της Στεφανίας, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει πολύ ωραία ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια με μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram - δείτε το βίντεο.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Σκορδά - Αραούχο

Σήμερα Δευτέρα 1/4 στο Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το σχόλιο και την αποκάλυψη της, τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε. Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη, δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα, και σαν τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της. Για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή. Για να βγάλει κάτι για τη ζωή της πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, "έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.