Φαίη Σκορδά - Απάντησε για τον Σέρχιο Αραούχο μέσα από την εκπομπή της: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση...»

Δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τα πειράγματα των συνεργατών της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στα ιταλικά καλημέρισε τους τηλεθεατές, και τους συνεργάτες της στην εκπομπή Fay's Time, η Φαίη Σκορδά επιστρέφοντας στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου. Η παρουσιάστρια πέρασε τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που συζητήθηκε έντονα, αφού ανέβασε μία φωτογραφία, την οποία αναδημοσίευσε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Αυτό πυροδότησε φήμες για μία νέα σχέση, κάτι ωστόσο που διέψευσε σε χρόνο dt η Φαίη Σκορδά από τη Ρώμη, αλλά και από τον αέρα της εκπομπής της. Εννοείται βέβαια πως με αυτήν την αφορμή δεν έλειψαν πειράγματα για την... μπαλίτσα που έπαιξε το Σαββατοκύριακο και για τα... αραούχα της, από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μαρία Φραγκάκη αντίστοιχα, που η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε με χαρά, ούτε θέλησε να συνεχίσει.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Η αποστομωτική απάντηση στην Μπέττυ Μαγγίρα για το «αμήχανο πέσιμο» στη Δανάη Μπάρκα

Νέα τοποθέτηση από την Φαίη Σκορδά για τον Σέρχιο Αραούχο

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για τη σχέση που της χρέωσαν στην έναρξη της εκπομπής: «Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δεν μου έχει ξανατύχει. Όπως ξεκινάτε, με αναγκάζετε να απαντήσω. Με έπιασε το στομάχι μου. Τι άλλο να πω; Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Συνηθισμένη είμαι, προφανώς αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά, με χιούμορ το αντιμετωπίζω».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, κάθε μέρα γίνεται, και πλέον δεν με ενοχλεί, ούτε θα απαντήσω. Αλλά αυτό είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή… Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, μπορεί και να το έκανα. Δεν είναι κάτι κακό, και φαντάζομαι όλοι με χαρά και με αγάπη έγραψαν κάτι, γιατί είναι ευχάριστο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.