Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο Σέρχιο Αραούχο που της "χρέωσαν" για σύντροφο - Χωρισμένος με μια κόρη, νέα σχέση και πολλά εκατομμύρια

Η σύντροφός του είναι μελαχρινή με έντονες καμπύλες

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Χαίρομαι που θέλετε να είμαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη αλλά τον άνθρωπο αυτόν ούτε που τον έχω συναντήσει και δεν τον ξέρω. Το ρούχο που φορούσα εχτές που μου έδωσε η φίλη μου Στεφανία Βαιδάνη, είναι από την συλλογή ρούχων του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή» είπε η Φαίη Σκορδά κάνοντας ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 και τρώγοντας ταλιατέλες στην Ιταλία (δείτε εδώ το βίντεο).

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με αυτόν τον ομολογουμένως extreme τρόπο επέλεξε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να απολαμβάνει το ταξίδι της στην Ρώμη αγκαλιά και ερωτευμένη με τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ εκείνη είχε βρεθεί εκεί για να κάνει επαγγελματική φωτογράφιση. Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά πόζαρε στην Piazza di Spagna μαζί με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και εκείνος με την σειρά του αναδημοσίευσε την φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό.

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο άντρας που της χρέωσαν

Ο Σέρχιο Αραούχο γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1992 και είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στην ΑΕΚ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός στις ομάδες Μπαρτσελόνα, Τίγρε και Λας Πάλμας.

Το 2011 κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο το πρωτάθλημα Αργεντινής. Το 2015 πήρε μεταγραφή στη Λας Πάλμας και το 2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Η οψιόν δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ εξαιτίας των απαιτήσεων της Λας Πάλμας και έτσι επέστρεψε για ακόμα μια φορά στα Κανάρια νησιά.

Από τις 13 Ιουλίου 2021 θεωρείται μόνιμος παίκτης της ΑΕΚ αφού η ομάδα αγόρασε τον παίκτη για 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να φτάσει τα 1,7 εκατομμύρια ή ακόμα και τα 2 εκατομμύρια ευρώ με την εκπλήρωση κάποιων μπόνους. Από τον Αύγουστο του 2022 ο Αραούχο είναι ο πρώτος αρχηγός της ΑΕΚ. Τον Απρίλιο του 2023 χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο του αριστερού του γόνατου κάτι που τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν σε χρονικό σημείο όπου η ΑΕΚ βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκ, μαζί με τον Παναθηναικό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές των πλει -οφ του πρωταθλήματος.

Από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Σέρχιο Αραούχο έβγαλε την δική του σειρά ρούχων, κάνοντας ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της μόδας. Στην νέα του αυτή προσπάθεια τον βοήθησε η σχεδιάστρια Στεφανία Βαιδάνη. Λίγο καιρό πριν μάλιστα ο επιθετικός της ΑΕΚ είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους συμπαίκτες του Γαλανόπουλο και Γεμπόα. Οι τρείς τους έκαναν κόλπα με την μπάλα, κεφαλιές και απολάμβαναν χαλαρές στιγμές ντυμένοι με τα ρούχα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

«Ο Σέρχιο Αραούχο και η Στεφανία Βαιδάνη ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή η συλλογή σας προσκαλεί να ζήσετε την διασταύρωση δυο κόσμων: της μόδας και του ποδοσφαίρου. Είναι μια ιστορία δυο κόσμων που συγκλίνουν, δημιουργώντας μια αρμονία που ξεπερνά το ύφασμα και το γήπεδο. Ανακαλύψτε την συλλογή» έγραφαν στην λεζάντα της κοινής τους δημοσίευσης ο ποδοσφαιριστής και η Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Σέρχιο Αραούχο: Οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής του

Γοητευτικός και με γυμνασμένο σώμα, ο Σέρχιο Αραούχο πέρα από την καριέρα του στα γήπεδα και τα σκορ που σημειώνει, έχει βάλει γκολ σε πολλές γυναικείες καρδιές. Στην προσωπική του ζωή όμως δυο γυναίκες μονοπωλούν την καρδιά του και το μυαλό του. Η σύντροφός του Belu και η κόρη του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον έρωτά του για τις δυο και μάλιστα συνηθίζει αρκετά συχνά να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Σέρχιο Αραούχο κόρη
Ο Σέρχιο Αραούχο μαζί με την κόρη του

Η Belu βρίσκεται πολύ συχνά στην Ελλάδα με τον αγαπημένο της και φωτογραφίζεται με φόντο τα ελληνικά τοπία. Το ζευγάρι δηλώνει φουλ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και όπως φαίνεται την σχέση τους δεν την κλονίζει κανένας και τίποτα...