Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας»

Τι δήλωσε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Απριλίου. Μεταξύ άλλων η γοητευτική influencer αναφέρθηκε στην κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε πρόσφατα, καθώς και για τον θαυμαστή που την «έθαψε» με λουλούδια σε πρόσφατη έξοδό της στον Αντώνη Ρέμο.

«Είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου ως τώρα. Είναι μια διαδικασία που κράτησε περίπου 12 μέρες, ήθελε μια οργάνωση με συγκεκριμένες ώρες για τα φάρμακα και την αγωγή. Ψυχολογικά είχα διακυμάνσεις, γιατί είναι ορμόνες αυτά τα φάρμακα, αλλά ξέρεις ότι είναι για καλό, οπότε προχωράς», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το λες και τρίτο μήνα εγκυμοσύνης» - Οι παρενέργειες στο σώμα της μετά την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Και συμπλήρωσε: «Όσο νωρίτερα το κάνεις, τόσο καλύτερα, από τη στιγμή που το έχεις στο μυαλό σου και δεν έχεις συγκεκριμένο σύντροφο με τον οποίο θα κάνεις παιδιά. Από τα 31 έως τα 35 είναι η ιδανική ηλικία, είναι πιο ποιοτικά τα ωάρια. Από μικρή ήθελα πολύ να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας. Αυτό που μπορούσα να κάνω από την πλευρά μου το έκανα».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον θαυμαστή με τα πολλά λουλούδια

«Έχω το θετικό ότι από τη στιγμή που επιλέξω να γίνω μητέρα, θα μπορέσω να το κάνω με τον κατάλληλο σύντροφο. Πιστεύω βέβαια ότι είμαστε ικανές για όλα, και να γίνουμε single μαμάδες. Από την άλλη βέβαια, είναι σίγουρα καλύτερα όταν είσαι με τον σύντροφό σου και πατέρα των παιδιών σου», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τέλος, η influencer ανέφερε για το περιστατικό με τα λουλούδια στα μπουζούκια: «Είθισται στα μπουζούκια να πετάνε λουλούδια. Τι θέλετε να πετάξουν; Καρέκλες και τραπέζια; Μ' αρέσουν οι κινήσεις θαυμασμού, να βλέπω άντρες να είναι εκδηλωτικοί. Δεν ήταν σύντροφός μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν απλά ένας θαυμαστής και επικροτώ τέτοιες κινήσεις».