Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμασταν παρόντες όταν έπαθε το έμφραγμα! Μου λέει...»

Οι λέξεις που της ξεστόμισε λίγο πριν καταρρεύσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμασταν παρόντες όταν έπαθε το έμφραγμα! Μου λέει...»

Η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι το τελευταίο ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The 2 of Us το Σάββατο 30 Μαρτίου και έτσι το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου βρέθηκαν στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ώστε να συζητήσουν για τη διαδρομή τους στο μουσικό παιχνίδι.

Ξεκίνησαν, όμως, τη συζήτηση μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που έπαθε, κάτι που είδαν μπροστά τους όσοι συμμετέχουν στο show, εφόσον και εκείνος άνηκε στα ζευγάρια του διαγωνισμού.

Η αποκάλυψη της Άννας Μπεζάν για το έμφραγμα του Δημήτρη Κόκοτα

«Ήμασταν παρόντες όταν έπαθε το έμφραγμα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε πολύ να είμαστε καλά και αυτό το fan εκείνη την ημέρα. Εγώ η αλήθεια είναι ότι όταν έφευγα, έμπαινε και τσουγκρίσαμε και του λέω "συγνώμη" γιατί βιαζόμουν, τον ρώτησα πολύ γρήγορα "τι κάνεις;" και μου λέει "δεν είμαι πολύ καλά". Εγώ ήμουν στο φευγιό και μετά με πήρε ο Κωνσταντίνος και μου είπε τι έγινε. Μου είπε ότι δεν ήταν πολύ καλά», είπε εκείνη χαρακτηριστικά και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης πρόσθεσε με τη σειρά του:

«Ήμουν μπροστά. Όταν καταλάβαμε τη δυσφορία του Δημήτρη έγινε ένας χαμός και κινητοποιήθηκαν όλοι πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι πέρασε πολύ ώρα».

Δείτε επίσης: Η σύζυγός του, Κατερίνα, δηλώνει: «Θα είναι θαύμα να βγει απ’ την εντατική και να σηκωθεί όρθιος»

Η οργισμένη ανακοίνωση της Τραϊάνα Ανανία για τον τραγουδιστή

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής έμεινε για 8 λεπτά νεκρός κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνιες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι εκπομπές μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του, ενώ η σύζυγός του έχει μιλήσει ανοιχτά για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.

Άσχημα ψυχολογικά είναι και το ταίρι του στο J2US, Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο. Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε...Προσευχηθείτε», έγραψε στην ανάρτηση της ηθοποιός.

Τραϊάνα Ανανία Δημήτρης Κόκοτας