Ελένη Μενεγάκη: «Έλεγα μέσα μου ότι αφού είναι δικά μου παιδιά, με τον ίδιο πατέρα...» - Η σπάνια αποκάλυψη για τον γιο και τις κόρες της

Η απορία που είχε βλέποντάς τα να μεγαλώνουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Έλεγα μέσα μου ότι αφού είναι δικά μου παιδιά, με τον ίδιο πατέρα...» - Η σπάνια αποκάλυψη για τον γιο και τις κόρες της

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Απριλίου, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Αθανάσιος Χριστοφορίδης, ο οποίος είναι παιδοενδοκρινολόγος, ώστε να μιλήσει σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και να εξηγήσει για ποιο λόγο αυτή μπορεί να συμβαίνει σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Η Ελένη Μενεγάκη, τότε, έκανε μία αναφορά στα δικά της παιδιά, αποκαλύπτοντας πως μετρούσε το ύψος τους μέχρι κάποια ηλικία, εκφράζοντας την απορία που είχε όταν παρατηρούσε πως στην ίδια ηλικία το καθένα τους δεν είχε τους ίδιους πόντους.

Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στα παιδιά της

«Εγώ θυμάμαι στο σπίτι, όταν τα είχα μικρά τα παιδιά, τραβούσα γραμμούλες. Είχα στου καθενός την γραμμούλα του με την ημερομηνία δίπλα για να είμαι σίγουρη ότι όλα παίρνουν το ίδιο ύψος και κάποια στιγμή είπα - γιατί έβλεπα ένα πόντο διαφορά - "καλά θα αποτρελαθώ για τον ένα πόντο;". Γιατί έλεγα μέσα μου ότι αφού είναι δικά μου παιδιά, με τον ίδιο πατέρα και την ίδια μάνα γιατί έχουν ένα πόντο διαφορά και τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στην αγκαλιά του πρωτότοκου παιδιού της - Φωτογραφήθηκε στη μέση του δρόμου με τον Άγγελο Λάτσιο

Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας Παντζοπούλου

Τα γενέθλια της είχε την Παρασκευή 29/3 η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα. Η 9χρονη πλέον, είναι καρπός του έρωτα της με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και η μικρότερη των δυο οικογενειών.

Η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής της στο MEGA, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε δυο σπάνιες φωτογραφίες της με την Μαρίνα Παντζοπούλου και έγραψε «Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλακι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινακι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου!».

Δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους από δημόσια έξοδό τους!