Δημήτρης Κόκοτας: «Έγιναν δύο αξονικές τομογραφίες στον ασθενή και αποδείχθηκε ότι...» - Τι έδειξαν οι εξετάσεις για την υγεία του

«Μεταφέρθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννημετάς μετά το έμφραγμα, αλλά και την ανακοπή καρδιάς και στο πλευρό τους όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται η σύζυγός του, η οποία εξομολογήθηκε στο Live News τα εξής:

«Θα πάρει πολύ χρόνο το κομμάτι που αφορά το να τον ξυπνήσουν. Θα γίνει με πολύ αργούς ρυθμούς και όχι ακόμα, γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί».

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα

Στην εκπομπή του MEGA, ωστόσο, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση και η διευθύντρια του iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, η οποία έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Έγιναν δύο αξονικές τομογραφίες στον ασθενή και αποδείχθηκε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν κάποιες βλάβες από την ανακοπή. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να τον ξυπνήσουν για να διαπιστωθεί και κλινικά αυτή η καλή εικόνα που φαίνεται να υπάρχει στις ακτινογραφίες. Μεταφέρθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο από την καρδιολογική ΜΕΘ στην κανονική, γιατί ο δρόμος θα είναι μακρύς. Παρότι δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως, φαίνεται να υπάρχουν κάποια σημάδια βελτίωσης», είπε η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έμεινε νεκρός για 8 λεπτά - Οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάστασή του

Δηλώσεις για την κατάσταση του τραγουδιστή έκανε νωρίτερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, λέγοντας τα εξής:

«Θέλω να του ευχηθώ περαστικά. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το νοσοκομείο κάνει πραγματικά ό,τι μπορεί από την πρώτη στιγμή. Έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι θα τα καταφέρει. Θέλω να πω στην οικογένειά του τις ευχές μου».