Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είχα και ένα γυναικολογικό θέμα...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη και τα παραπάνω κιλά

Η γνωριμία με τον Χρήστο Μάστορα και ο χωρισμός από τον τελευταίο της σύντροφο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είχα και ένα γυναικολογικό θέμα...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη και τα παραπάνω κιλά

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο στη στήλη που διατηρεί στο κανάλι του Youtube, Raw House, όπου καλεσμένη της αυτή τη φορά ήταν η Γιώτα Δρέβελη, γνωστή make up artist, η οποία έχει επίσης κανάλι στην πλατφόρμα και δραστηριοποιείται έντονα και στα υπόλοιπα social media.

Κατά τη διάρκεια αυτού, λοιπόν, οι δυο τους ξεκίνησαν να αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με την πρώτη να εξομολογείται έτσι πως γνωρίστηκε με τον Χρήστο Μάστορα. Σε άλλο σημείο, μάλιστα, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, λόγω του οποίου είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά, με τις φήμες τότε να την θέλουν έγκυο.

Δείτε επίσης: «Μένω μαζί με τον σύντροφό μου» - Η απάντηση περί γάμου με τον Χρήστο Μάστορα

Η εξομολόγηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

«Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε "κλικ". Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου. Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα δεν το είχαμε πει», ξεκίνησε να λέει.

Και σε άλλο σημείο επισήμανε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της καραντίνας με τον χωρισμό της: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας, γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου θέμα».

Δείτε επίσης: «Ήταν μία παρεξήγηση! Και εμείς...» - Οι πρώτες δηλώσεις και η αλήθεια για το unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας της, δήλωσε: «Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα. Είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν».