Ανδρέας Μικρούτσικος - Ξεσπά για το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο ατύχημα: «Κάποιος επιεικώς βλαξ...»

Η οργισμένη ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εξήγησε μέσα από αυτή πως κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα το οποίο τον μπλέκει σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Θέλησε να ξεκαθαρίσει, λοιπόν, επειδή δέχθηκε και τηλεφωνήματα από τους φίλους και τους συγγενείς του που ανησύχησαν, αλλά και από ανθρώπους της τηλεόρασης και των media, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως είναι αρκετά εκνευρισμένος με το πρόσωπο που δημοσίευσε το συγκεκριμένο άρθρο.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και τον εμπλέκει σε τροχαίο

«Κάποιος επιεικώς βλαξ αυτά που επιθυμεί τα γράφει ως είδηση. Διάβασα από αυτόν τον ανόητο ότι δήθεν είμαι θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει! Είμαι σπίτι μου είμαι καλά και Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που διάβασα την ανοησία του. Δεν θα το αναρτούσα αλλά έχω δεχτεί ήδη 5 τηλεφωνήματα. Καληνύχτα!!!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου! Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για την απουσία του από το Super Κατερίνα

Την ξεκάθαρη απάντηση της, θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 27/3, μέσα από την Super Κατερίνα, σχετικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τους συνεργάτες του και να έχει αποχωρήσει.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, επειδή είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας, και καμιά φορά την έχω πληρώσει αυτή την ειλικρίνεια, αλλά τα λέμε όλα εδώ. Επειδή διαβάζω, ακούω, ρωτάτε κιόλας. Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει φύγει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εμάς, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με το κανάλι, με κανέναν. Όλα είναι μια χαρά.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απόφαση πάρθηκε από κοινού - Αποχωρεί από την Super Κατερίνα;

Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση, ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί και σε άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία δε ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, νομίζω όχι. Εδώ και καιρό ετοιμάζονται αυτά τα δυο πρότζεκτ, στα οποία είναι σημαντικός και δε θα αξιοποιηθεί μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα τις δουλειές που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία θα δείτε σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες αλλά όπως καταλαβαίνετε, δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ, και μετά να είναι στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δυο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε τις επόμενες ημέρες, ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Και πάντα ρε παιδιά, το κακό. Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να δείτε τον Ανδρέα σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα το κάνει. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, είναι πολύ βοηθητικός, αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος ταυτόχρονα;» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.