Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου! Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Το άβολο σκηνικό και τα συνεχόμενα "καρφιά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου! Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at Star κατά την οποία σχολίαζε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, απαντώντας και για τις εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον ίδιο και τους συνεργάτες του στο Super Κατερίνα.

«Το θέμα είναι, μέσα από την τηλεόραση, να δείχνουμε την κοινωνία αλλά να μη τη δείχνουμε διαστρεβλωμένη και γι’ αυτό κοπιάζω. Θέλω να μην είναι ούτε ωραιοποίηση ούτε κουκούλωμα καταστάσεων και προσπαθώ με τη γνώμη και την άποψή μου, στο μέτρο που μου αναλογεί, να προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι και σημαίνουν μέσα στο κεφάλι μου ως αντανάκλαση της κοινωνίας.

Νιώθω ότι εκεί που αντιλαμβάνονται τι θέλω να πω, υπάρχει μια τάση να πεταχτούν όλοι ώστε να μη καταφέρω να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με την εκπομπή που στην είναι μια σχέση με τον τηλεθεατή. Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση από την εκπομπή, όπως γίνεται τώρα τελευταία (δείτε εδώ το τελευταίο σκηνικό που τους οδήγησε σε ρήξη). Είναι ένα μέσο για να μη φτάσω να φωνάζω σε βαθμό που μετά θα το βλέπω και θα στενοχωριέμαι για τον εαυτό μου που έφτασα εκεί και δεν είχα την ψυχραιμία. Να φορέσω ακουστικό για να μου πουν τι; Δεν κάνω την εκπομπή, δεν πάω ούτε στη σύσκεψη», είπε αρχικά για την εκπομπή στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα.

Και έπειτα δήλωσε: «Από τα πρωινά που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, πιο κοντά σε εμένα είναι του Λιάγκα, αυτό το infotainment που κάνει, πιάνει την είδηση και τη χτυπάει, ξέρει να τη χειριστεί. Κάνει μια Infotainment εκπομπή που μου αρέσει. Η Κατερίνα και η εκπομπή θεωρώ ότι έχουν καταφέρει να μπουν σε αυτό το στυλ και πάρα πολλές φορές το κάνουν εύστοχα. Λένε ότι μαλώνουμε τεχνιέντως. Τα περισσότερα μαλώματα έχουν προκύψει από εμένα που είμαι ενάντια στο στημένο. Όλες μας οι συγκρούσεις είναι πραγματικές. Απλά νομίζω ότι όλες οι πλευρές δεν το κρατάνε μανιάτικο».

«Την Ελεονώρα Μελέτη την έβλεπα λόγω Στέφανου Κωνσταντινίδη, ολοκλήρωσα την άποψή μου για την εκπομπή και άρχισα να βλέπω και τη Σταματίνα. Η εκπομπή της Σταματίνας είναι καλο-οργανωμένη. Ο Κώστας Τσουρός μου αρέσει, αλλά περισσότερο έχω την εικόνα του από τη Ναταλία παρά από την εκπομπή του. Του έκανα και κάποιες παρατηρήσεις, είναι ικανός. Στη Σίσσυ έχω πάει δυο φορές, μου αρέσει η εκπομπή της. Η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει, έχει κάνει τηλεόραση… είναι πάρα πολύ καλή, είναι όμως από τις εκπομπές που δε τους έπιασε τρέλα δημιουργική.

Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβλεπα σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες, που έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, που έκατσε και "κλώσησε τα αβγά της", και τα αβγά αυτά αποδείχθηκαν χρυσά», ανέφερε για τους υπόλοιπους παρουσιαστές στο τέλος.

Τα υπονοούμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου και η αντίδραση μετά τη συνέντευξή του

Και η Κατερίνα Καινούργιου τον έπιασε στον αέρα του ALPHA το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου και ανέφερε όλο νόημα: «Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη. "Ανδρέας Μικρούτσικος: Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα. Αυτός είναι ο τίτλος».

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας», της εξήγησε εκείνος. Και αφού η παρουσιάστρια του διάβασε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

  • Κατερίνα Καινούργιου: Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν είπα αυτό.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Είναι και η εμπειρία του. Ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου, δικαίωμά σου είναι.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Απλά το είδα γιατί έπαιζε παντού, με σεβασμό το λέω. Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Είπα, μάλιστα, ότι αυτό που κάνουμε εμείς είναι πιο δύσκολο. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα, αλλά για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Α, χιουμοριστικά.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυόμιση χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα.

Δείτε επίσης: Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μαυρικίου: «Σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο! Έχεις ευθύνη» - «Δεν θα ξαναβγώ στην εκπομπή»