Πύρρος Δήμας: «Εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά...»

Ξεκαθάρισε τι εννοούμε με την δήλωση που προκάλεσε πολλά σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας: «Εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά...»

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show του ΑΝΤ1 και είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τη ζωή και χρόνια που έζησε στη Χιμάρα, τον ερχομό του στην Ελλάδα, την οικογένεια του αλλά και τον ερχομό του παιδιού του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η εξομολόγηση για τη ζωή του Πύρρου Δήμα

«Γεννήθηκα στη Χιμάρα. Μια χώρα με Χότζα, καθεστώς πολύ κλειστό, σε ένα σπίτι με τη γιαγιά μου έμενα τότε. Οι γονείς μου ήταν στα Τίρανα με τον αδελφό μου τον μεγάλο. Μέχρι τα έξι μου χρόνια έμενα στη Χιμάρα και πήγα στα Τίρανα μετά. Μιλούσαμε μόνο ελληνικά! Με βάφτισε κλειστά η γιαγιά μου γιατί είχε κλείσει η εκκλησία λόγω Χότζα. Και ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου. Μου έβαλε λάδι ο Γιάννης Σγουρός», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δημας για τη ζωή του.

Σχετικά με το πως ξεκίνησε να ασχολείται με την Άρση Βαρών, αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή στο σχολείο με είδε ένας προπονητής να κλέβω μούσμουλα και μου λέει "Θες να κάνεις άρση βαρών;". Κάτι είδε σε εμένα, τα πόδια μου μάλλον. Ο Μπουγιάρ ήταν ωραίος άνθρωπος, καλός άνθρωπος και παιδαγωγός. Ο πατέρας μου από τότε δεν ξανά ήρθε στο σχολείο μου γιατί ήξερε ότι αν έπαιρνα κάτω από 8 δεν θα έκανα προπόνηση».

Δείτε επίσης: «Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί...» - Η αποκάλυψη για τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο και το 5ο μωρό του με την Σκαφίδα

Το κεφάλαιο οικογένεια - Τα παιδιά του και η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Σε άλλο σημείο και όσον αφορά την προσωπική του ζωή, η Πύρρος Δήμας ξεκαθάρισε τι εννοούσε με την δήλωση πως τα παιδιά του είχαν στεναχωρηθεί όταν τους αποκάλυψε τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», ανέφερε αρχικά για τα παιδιά του ο Χρυσός Ολυμπιονίκης.

«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», ξεκαθάρισε στον αέρα του The 2night show.