Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά την Αφροδίτη Σκαφίδα! Είναι κάποια πράγματα που...»

«Δεν είναι όλα ρόδινα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά την Αφροδίτη Σκαφίδα! Είναι κάποια πράγματα που...»

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στιγμές" που παρουσιάζει στο One Channel ο Μάνος Νιφλής. Εκεί μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ο ολυμπιονίκης άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε πως τα παιδιά του δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πολλές φορές έχει μιλήσει για τα 4 παιδιά του που απέκτησε με την σύζυγό του που εδώ και κάποια χρόνια έχει φύγει από την ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια για τα όσα βίωσε).

Στην χθεσινή 11/3 συνέντευξη λοιπόν, αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία που είχαν τα παιδιά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και τον τρόπο που τους μίλησε για τη νέα του σχέση.

Η εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα για τα παιδιά του και την Αφροδίτη Σκαφίδα

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συμπλήρωσε: «Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».

Να σημειώσουμε πως ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι με μεγάλη ανυπομονησία. Μπορεί στην αρχή να το κρατούσαν κρυφό, ωστόσο, πλέον δεν το κρύβουν και μιλάνε ανοιχτά ενώ κάνουν δημόσια εμφανίσεις. Μάλιστα, έχουν αποκαλύψει και το όνομα που θα δώσουν στην κορούλα τους.