Όλγα Κιουρτσάκη: Τέλεσε μόνη της τρισάγιο για τα 40 της γιαγιάς της - Ποιον είχε στο πλευρό της η Άντζελα Δημητρίου

Τι συμβαίνει με μητέρα και κόρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί του Σαββάτου 30/3 η Άντζελα Δημητρίου πραγματοποίησε τρισάγιο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο της μητέρας της στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως. Η τραγουδίστρια ήταν υποβασταζόμενη από τον αδερφό της, ενώ στο πλευρό της είχα κοντινά φιλικά και οικογενειακά της πρόσωπα.

Απούσα ωστόσο ήταν η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μπορεί στην κηδεία μητέρα και κόρη να είναι στήριγμα η μια στην άλλη, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Έκανε μόνη της τρισάγιο η Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου αρνήθηκε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκε στο κοιμητήριο, ωστόσο, έδωσε στους δημοσιογράφους από μια τσάντα που περιείχε τσουρέκι και κόλλυβα, εκφράζοντας την επιθυμία να μην καταγραφούν πλάνα της αποχώρησής της.

Όπως επίσης αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Όλγα Κιουρτσάκη επισκέφτηκε τον τάφο της γιαγιάς της χωρίς την μητέρα της και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της.

Όλγα Κιουρτσάκη Άντζελα Δημητρίου

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την μητέρα της

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για την απώλεια της μητέρας της στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου την κάλεσε για μια αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης 7/3.

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου. Με προστατεύει. Την έχω κοντά μου. Ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήθελε πρώτα να είναι καλά τα παιδιά της και μετά οι υπόλοιποι. Μεγάλωσε την κόρη μου γιατί εγώ δούλευα...

Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί έχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να κάτσει μαγειρέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να κάνει τα πάντα. Πριν ένα μήνα μου έλεγε "Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Και θα είσαι μόνη σου και εγώ δεν θέλω". Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια», είπε η Άντζελα Δημητρίου για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή σε άλλο σημείο, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε τόσο για την σχέση της με την κόρη της, όσο και για το γιο της που μένει στο εξωτερικό - δείτε εδώ.