Ενοχλημένη η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα - «Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και...»

«Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ενοχλημένη είναι η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα με δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Ο στενός συνεργάτης του Νεκτάριος Αναγνώστου αλλά και η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τρίτη 2/4 για την κατάσταση του. Ο πρώτος μάλιστα ξέσπασε για δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει πεθάνει με την οικογένεια του να μην το λέει.

Το ξέσπασμα της οικογένειας του Δημήτρη Κόκοτα

«Είναι τραγικά αυτά! κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση του. Αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Ρώτα πρώτα να μάθεις ποια είναι η αλήθεια. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε και το ένα και το άλλο. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν. Να κάνουμε την ευχή μας να ανάψουν ένα κεράκι να γίνει καλά ο άνθρωπος», είπε ο Νεκτάριος Αναγνώστου.

«Υπάρχει μια μικρή βελτίωση και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτερα. Θα τον ξυπνήσουν όταν θα πρέπει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Περιμένουμε τα καλύτερα», δήλωσε η αδερφή του.

Δείτε επίσης: «Έγιναν δύο αξονικές τομογραφίες στον ασθενή και αποδείχθηκε ότι...» - Τι έδειξαν οι εξετάσεις για την υγεία του

Η οργισμένη ανακοίνωση της Τραϊάνα Ανανία

Άσχημα ψυχολογικά είναι και το ταίρι του στο J2US, Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο. Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε...Προσευχηθείτε», έγραψε στην ανάρτηση της ηθοποιός.

Τραϊάνα Ανανία Δημήτρης Κόκοτας