Ελένη Μενεγάκη – Ποζάρει άβαφη στο κρεβάτι της και αναρωτιέται: «Να σηκωθώ ή να μείνω λίγο ακόμα;»

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη δείχνει μια διαφορετική εικόνα στα social media, αρκετά πιο ενεργή, ενώ μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκτός εκπομπής. Μπορεί κάθε μεσημέρι, λίγο μετά τη 1, να εμφανίζεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, σήμερα ωστόσο το... σκέφτηκε λίγο, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram.

Πριν από λίγη ώρα, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε άβαφη στο κρεβάτι της, έχοντας προφανώς ξυπνήσει μόλις, και αναρωτήθηκε: «Είναι η ώρα που λες να σηκωθώ η να μείνω λίγο ακόμα στο κρεβάτι;». Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους τηλεθεατές της, καθώς οι εν λόγω σκέψεις έγιναν δύο ώρες πριν από την ανάρτηση, που σημαίνει πως όταν ανέβηκαν οι φωτογραφίες, η «ωραία Ελένη» ήδη βρισκόταν στο κανάλι.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Έλεγα μέσα μου ότι αφού είναι δικά μου παιδιά, με τον ίδιο πατέρα...» - Η σπάνια αποκάλυψη για τον γιο και τις κόρες της

Η Ελένη Μενεγάκη σε διάφορους χώρους του σπιτιού της

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως δεν ήταν η μοναδική φορά τις τελευταίες μέρες που μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, αλλά πλέον σταθερά μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από το πρωινό της, είτε βρίσκεται στο σαλόνι της, είτε στην κρεβατοκάμαρα, είτε στο μπάνιο της. Μόλις χθες για παράδειγμα πόζαρε φορώντας τις πιτζάμες της και ευχήθηκε «Καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέχρι πρότινος η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύσει σπάνια φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, με τα περισσότερα στιγμιότυπα στο προφίλ της να προέρχονται από το πλατό του MEGA, ενίοτε μαζί με καλεσμένους της, ή από κάποια επαγγελματική φωτογράφιση. Μένει να δούμε, ωστόσο, αν θα συνεχιστεί το ευχάριστο trend που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα, αρχής γενομένης από τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας.

«Το μικρό κορίτσι μου, το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας, σε λατρεύουμε παιδί μου!», έγραψε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η παρουσιάστρια και περήφανη μαμά.