Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με δημοσίευμα που τον θέλει νεκρό σε τροχαίο - «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που το έβγαλε...»

Τι είπε στον αέρα του Super Κατερίνα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με δημοσίευμα που τον θέλει νεκρό σε τροχαίο - «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που το έβγαλε...»

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την Πρωταπριλιά ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι θύμα σοβαρού τροχαίο. Όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να μην ασχοληθεί σχετικά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δεν παίρνει πλάκα.

Αφού έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην συνέχεια βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και ξέσπασε.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Κάποιοι χθες τον πέθαναν, αν είναι δυνατόν, για ακόμα μια φορά, γιατί το έχουν κάνει πολλές φορές. Κι εμένα μου έστελναν μηνύματα για τον Ανδρέα χθες. Μια χαρά είναι ο Ανδρέας μας, θα τον ακούσουμε σε λίγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή και λίγο αργότερα τον υποδέχτηκε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, ξέσπασε λέγοντας: «Δεν το θεωρώ Πρωταπριλιάτικο αστείο... δεν κάνεις ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο και λες πέθανε ή είναι σοβαρά ο άλλος. Αυτό δεν είναι αστείο. Στην αρχή με έπαιρνε η Σοφία Βόσσου και επειδή είχα δουλειά και δεν το σήκωνα, ανησύχησε και έπαιρνε επίμονα. Ήταν σχεδόν πεισμένη ότι είμαι στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που το έβγαλε, έχει αντιδράσει ανάλογα και στο παρελθόν.

Επειδή τη χθεσινή ημέρα κυριάρχησε σε σχέση με εμένα και από τα διάφορα site η αντιπαράθεσή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κεντρικό αυτού του τύπου η ενημέρωση. Έγινε μεγάλη αναπαραγωγή στα ΜΜΕ. Με την είδηση αυτή του συγκεκριμένου τρολ που του δίνω φασιστική χροιά, έγινε ενός τύπου ανάσχεση. Εγώ έκανα κοινωνική και ανθρώπινη τοποθέτηση, έβγαινε ο κόσμος με καθολικό κύμα συμπαράστασης στις απόψεις μου. Η είδηση ότι εγώ είμαι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ήταν το ζητούμενο ενός τέτοιου τρολ. Εγώ έχω κοινωνικό και πολιτικό λόγο, όταν το είχε ξανακάνει στο παρελθόν δεν ήταν τυχαίο.

Με έβλεπε πρωταγωνιστή κάποιων πραγμάτων. Έχει το στοιχείο του εγκάθετου. Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχει στα δικαστήρια, απλά τα καταγγέλλω αυτά. Έβγαλα άμεσα μια ανακοίνωση και άμεσα με παίρνετε και σας απαντώ».