Στηβ Μιλάτος - Ανακλήθηκε η μήνυση εις βάρος του για βιασμό: «Επιτέλους ένα κακό κεφάλαιο έκλεισε»

Η πρώτη αντίδραση του μοντέλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τέλος στις δικαστικές περιπέτειες για τον Στηβ Μιλάτο, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου, ανακλήθηκε η μήνυση που είχε καταθέσει Αγγλίδα τουρίστρια εις βάρος του και τον κατηγορούσε για βιασμό στην Ρόδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα για ανάκληση της μήνυσης για βιασμό υπέβαλε η ίδια η καταγγέλλουσα, με την αιτιολογία ωστόσο ότι η δημοσιότητα της υπόθεσης θα της προκαλούσε ψυχική φόρτιση και ανεπανόρθωτη βλάβη σύμφωνα με τη dimokratiki.gr. Γι' αυτό και μέχρι πρόσφατα, η δίκη συνεχιζόταν κεκλεισμένων των θυρών, μετά από σχετικό αίτημα από την Εισαγγελέα της έδρας και τη σύμφωνη γνώμη του δικαστηρίου.

Δείτε επίσης: «Δεν αγχώνομαι για κάτι! Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου...» - Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την δίκη για βιασμό

Η πρώτη αντίδραση του Στηβ Μιλάτου

Λίγες ώρες μετά την ανάκληση της μήνυσης, ο Στηβ Μιλάτος με αναρτήσεις του στα social media δήλωσε ανακουφισμένος για το τέλος αυτής της υπόθεσης που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια. «Επιτέλους ένα κακό κεφάλαιο έκλεισε», έγραψε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother. Αργότερα μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο όλο νόημα με ένα φίδι, λέγοντας ότι δεν θα ψάξει το «γιατί» τον «δάγκωσε», αλλά θα δώσει χρόνο στον εαυτό του.

Από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει αθώος, με τις πρόσφατες εξελίξεις να τον δικαιώνουν. Η δικαίωση έρχεται, είναι πολύ κοντά. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος. Έζησα μια σταυροφορία που δεν άξιζα», έλεγε χαρακτηριστικά στη Super Κατερίνα μόλις λίγους μήνες μετά την καταγγελία εις βάρος του.

Στο πλευρό του Στηβ Μιλάτου είχε σταθεί και η οικογένειά του με την μητέρα του να δηλώνει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα: «Από τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν υπάρχει βιασμός, για ποια κατηγορία μιλάμε; Η κοπελιά μιλά για έναν βιασμό. Τον ψυχολογικό βιασμό που έκανε στον άντρα μου και σε εμένα και στο παιδί μου, ποιος θα τον δει.