Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στηρίζει τη Φαίη Σκορδά: «Δεν της δίνουν την ευκαιρία να “χτίσει” το κοινό της»

Πώς σχολίασε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη ζώνη της ο Άρης Πορτοσάλτε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το «παρών» σε βραδινή εκδήλωση έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με την ζήλια σε μία σχέση, καθώς και για το ρεπορτάζ που θέλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε να αναλαμβάνει τη θέση της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Happy Day δεν έκρυψε την έκπληξή της, καθώς το πέρασε για πρωταπριλιάτικο αστείο, ενώ στάθηκε στο πλευρό της πρώην συνεργάτιδάς της.

«Δεν έχω μπει ποτέ στον πειρασμό να ψάξω το κινητό του άνδρα μου, είναι ένας άνθρωπος που δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα οπότε δεν το έχω σκεφτεί και ούτε μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ ότι για να σου γεννηθεί μία τέτοια ανάγκη υπό νορμάλ συνθήκες, πρέπει να σου έχει δώσει ο άλλος κάποιο δικαίωμα. Μία φορά στη ζωή μου πήγα να ψάξω κινητό και ήταν ένα κινητό που δεν ήξερα, δεν τα κατάφερνα, έκανε θορύβους και το άφησα. Δεν κατάφερα καν να το ανοίξω, δεν το ξανατόλμησα», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για Σκορδά και Αραούχο: «Έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια και...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στήριξε την Φαίη Σκορδά

Για τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο τη ζώνη της να την αναλάβει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Νόμιζα αρχικά ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μας είπε ότι ήταν μία πληροφορία που έχει διασταυρώσει. Μου φαίνεται από τη μία στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλει να κάνει ο ΣΚΑΪ και να επενδύσει στην ενημέρωση στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του… Από την άλλη όμως θεωρώ ότι όταν έχεις ένα πρόσωπο σαν τη Φαίη Σκορδά, και έχεις κάνει ένα ισχυρό συμβόλαιο και έχεις δαπανήσει ένα μπάτζετ για να την υποστηρίξεις, πρέπει να της δώσεις την ευκαιρία να καταφέρει να χτίσει το κοινό της. Όταν κάθε χρόνο αλλάζει ζώνη, δεν της δίνεις αυτήν την ευκαιρία και η Φαίη είναι ένα πρόσωπο που αξίζει την υποστήριξη».

Δες το απόσπασμα από 1.25, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα: