Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Νίκο Καρβέλα στη Μεγάλη Εικόνα: «Ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια! Το είδα ως επίδειξη ισχύος...»

Το σχόλιο για τη συνέντευξη και την "επίθεση" στη Νίκη Λυμπεράκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Νίκο Καρβέλα στη Μεγάλη Εικόνα: «Ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια! Το είδα ως επίδειξη ισχύος...»

Ο Νίκος Καρβέλας, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Μεγάλη Εικόνα, ώστε να συζητήσει με τη Νίκη Λυμπεράκη για διάφορα θέματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όμως, ο ίδιος τα έβαλε με την παρουσιάστρια και αυτό ήταν ένα σκηνικό που σχολιάστηκε έντονα σήμερα το πρωί, Τρίτη 2/4 στα υπόλοιπα προγράμματα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, θέλησε να εκφράσει την άποψή της μέσα από το Happy Day, τονίζοντας πως ήταν γενικότερα μία πολύ αμήχανη συνέντευξη, η οποία έδειχνε πως ο καλλιτέχνης δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να βρίσκεται εκεί.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Μεγάλη Εικόνα

«Τώρα να πω εγώ ότι ήταν μία άβολη συζήτηση, από την οποία δεν κέρδισε κανένας κάτι. Δηλαδή κάνεις μία συνέντευξη για να "κερδίσεις" κάτι, ως παρουσιαστής να βγάλεις ειδήσεις, να καταφέρεις έχεις την άποψή του σε πολλά θέματα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σπάνια βγαίνει σε εκπομπές, και ο Νίκος Καρβέλας για να πει πέντε πράγματα και να εκθέσει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του, και τελικά το είδα ως ένα μπρα ντε φερ ερώτησης - απάντησης, επίδειξης ισχύος και ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια, δεν ξέρω...», είπε αρχικά.

«Αυτός είναι ο Νίκος. Δυστυχώς, πολλές φορές, και σε θέματα που έχει γνώσεις, είναι απόλυτος! Δέχεται τον διάλογο με έναν δικό του τρόπο...», επισήμανε τότε ο Κώστας Φραγκολιάς που τον γνωρίζει καλύτερα και ως άνθρωπο.

«Εγώ κατάλαβα ότι πήγε εκεί χωρίς να είναι 100% σίγουρος για την απόφασή του. Δηλαδή, έβλεπα έναν άνθρωπο που ένιωθε ενοχικά με την εκεί παρουσία του και προσπαθούσε συνέχεια να αποδείξει στον εαυτό του "είμαι εδώ για τους σωστούς λόγους ή όχι;". Αισθανόταν αμυνόμενα επιτιθέμενος», κατέληξε τότε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα