Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα! Έχω ακούσει ότι είμαι πολύ καλός στο στριπτίζ και στο...»

Η απάντηση για την επέμβαση στις φωνητικές χορδές και η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα! Έχω ακούσει ότι είμαι πολύ καλός στο στριπτίζ και στο...»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο αποφάσισε να δώσει μία εντελώς διαφορετική μέσα από το κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube, στην "Ιδιωτική κατακραυγή". Απάντησε σε ερωτήσεις για όλα τα "καυτά" θέματα που τον αφορούν, όπως είναι η επέμβαση και η αλλαγή στη φωνή του, αλλά και η ερωτική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απ’ έξω και όταν εκείνος βγήκε για να φύγει, έρχεται μπροστά μου και μου λέει "είσαι πολύ καλός, όταν έρθεις στην Ελλάδα, θέλω να έρθεις να με βρεις". Ήταν σαν να ζαλίστηκα, μου κόπηκαν τα πόδια», είπε αρχικά για το ξεκίνημά του και σε άλλο σημείο εξήγησε: «Την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό, έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο Άγγιγμα Ψυχής. Το κρατούσε, το "φρέναρε" καιρό για να το πω εγώ...».

Και επισήμανε για τις συνεργασίες του: «Η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που παίζω σε μπουζούκια. Ήταν άλλα τα λεφτά τότε. Μη το συζητάς. Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάει να τραγουδάει και πάλι να έχει καλή καβάτζα».

Όσον αφορά στις φήμες που σχετίζονται με την φωνή του, αποκάλυψε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Στενοχωριέμαι για την παραπλάνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».

Δείτε επίσης: «Η μητέρα μου ήταν στα όρια να λιποθυμήσει» - Οι τραγικές στιγμές της οικογένειες του

«Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την "πάτησες". Για να γυρίσεις πίσω θέλεις άλλο τόσο χρόνο και πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε.

«Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο στριπτίζ και στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Η σφιχτή αγκαλιά με την Ζέτα Μακρυπούλια σε γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω - Δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα και οι κάμερες