Ζέτα Μακρυπούλια: Η σφιχτή αγκαλιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω - Δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα και οι κάμερες

Η τυχαία συνάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από κάποιες μέρες βρέθηκε σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω, μαζί με τον Θανάση Αλευρά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της τελευταίας, η οποία γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου. Στο ίδιο μαγαζί, ωστόσο, βρέθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πρώην σύντροφος της πρώτης για πολλά χρόνια.

Το κάποτε ζευγάρι δεν αισθάνθηκε καθόλου αμηχανία και αμέσως έσπευσαν να χαιρετηθούν. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr που ήταν επίσης εκεί, απαθανάτισε τη στιγμή που οι δυο τους αγκαλιάζονται σφιχτά, συζητούν για λίγο και αποχωρίζονται.

Δείτε επίσης: «Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος! Δεν θα κάνω παιδί» - Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη μητρότητα

Φωτογραφίες από την συνάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο τραγουδιστής ήταν ντυμένος στα μαύρα, με μία μακριά καπαρντίνα, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια φορούσε μαύρο παντελόνι και ένα κίτρινο πουκάμισο με σχέδια. Δεν έλειψαν τα χαμόγελα μεταξύ τους και αφού αποχωρίστηκαν συνέχισαν την βραδιά τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε επίσης: «Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί...» - Ο Χατζηγιάννης απάντησε στα σχόλια περί επανασύνδεσης με την Μακρυπούλια

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γενέθλια Θανάσης Αλευράς

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Θανάσης Αλευράς Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης αγκαλιά

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντηση

Οι δηλώσεις του για τον χωρισμό τους

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με τον τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη σχέση, που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο τους έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η εκτίμηση και η αγάπη, που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι κάτι, που δε μπορεί να σβηστεί ακόμα και αν έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια σε συναυλία του Χατζηγιάννη (δείτε την εδώ) είναι κάτι, που δεν ξαφνιάζει τον καλλιτέχνη, καθώς τόνισε, πως οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές και υγιείς.

Είχαμε φτιάξει αυτό το παραμύθι με το happy end. Λέγαμε ότι με τη Ζέτα θα μείνετε για πάντα μαζί. Δεν μας άρεσε που τελείωσε.

(Γελάει). Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα πολύ. Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες…

…έχει πόνο. Δεν έχει;

Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.

Από την άλλη, ήταν πολύ ωραίο που την είδαμε ανάμεσα στο κοινό σε μια πρόσφατη συναυλία σου. Καταλαβαίνεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εδώ.

Αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμοιβαία αγάπη.

Χατζηγιάννης -  Mακρυπούλια