Χρήστος Μαλάκης: «Η προγιαγιά μου ήταν ψυχοκόρη» - Οι «Άγριες Μέλισσες», η απώλεια της μητέρας του και η σχέση με τη δική του «Ψυχοκόρη», Άννα Λουιζίδη

Ο σκληρός «Νάτσης» μίλησε για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Μαλάκης: «Η προγιαγιά μου ήταν ψυχοκόρη» - Οι «Άγριες Μέλισσες», η απώλεια της μητέρας του και η σχέση με τη δική του «Ψυχοκόρη», Άννα Λουιζίδη

Καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης 2/4 βρέθηκε ο Χρήστος Μαλάκης. Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον σκληρό γαιοκτήμονα «Ηλία Νάτση» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Για την αναγνωρισιμότητα που του έφεραν οι «Άγριες Μέλισσες», για την ψυχοκόρη προγιαγιά του, αλλά και για τη σχέση του με την Άννα Λουιζίδη μετά τις βίαιες σκηνές στις οποίες συνεργάστηκαν.

«Στα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, και σε διάφορες άλλες μικρές δουλίτσες, έπαιζα μόνο σε δύο επεισόδια. Στις “Άγριες Μέλισσες” ήμουν στο βασικό καστ, οπότε είχα την ευκαιρία να δείξω πράγματα και μάλλον εκτιμήθηκε αυτό, μου ήρθαν επαγγελματικές προτάσεις. Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να παίξω στις “Μέλισσες” για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω. Αλλά δεν με πειράζει αυτό», δήλωσε ο Χρήστος Μαλάκης.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Είχα προκατάληψη με την τηλεόραση, ήταν λάθος νοοτροπία. Αλλά έκανα δουλειά με τον εαυτό μου και μ' αρέσει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, οπότε προχωράω παρακάτω»

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες - Χρήστος Μαλάκης: Ποιος είναι στην πραγματική ζωή ο βιαστής της Φρόσως - Το δύσκολο παρελθόν και το φλερτ στο διαδίκτυο

Η αποκάλυψη του Χρήστου Μαλάκη για την ψυχοκόρη προγιαγιά του

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς προέκυψε η συνεργασία στις «Ψυχοκόρες». «Με φώναξε ο σκηνοθέτης, Μιχάλης Χαραλαμπίδης και μου είπε “Σε θέλω για τον ρόλο του Νάτση”. Μου άρεσε ο τρόπος που μιλήσαμε, έπαθα πλάκα με το σενάριο επειδή είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι και ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον που δεν έχει ξαναπαιχτεί», δήλωσε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Η προγιαγιά μου ήταν ψυχοκόρη για ένα μικρό διάστημα, μου το είχαν πει οι γονείς μου, αλλά δεν έμαθα πολλές λεπτομέρειες. Την άφησαν να φύγει όταν το ζήτησε».

Η σχέση με την Άννα Λουιζίδη μετά τις σκηνές βιασμού στις «Ψυχοκόρες»

Όσον αφορά τη δική του σχέση με την Άννα Λουιζίδη, παρά τις έντονες στιγμές on camera, αποκάλυψε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να την κάνει να νιώσει άνετα. «Είχαμε μία πολύ ωραία σχέση με την Άννα Λουιζίδη που υποδύεται την Ψυχοκόρη μου. Φοβερό παιδί και φοβερή ηθοποιός, έχει πολύ μέλλον. Πάντα έκανα πάρα πολύ πλάκα πριν από τις βίαιες σκηνές για να χαλαρώσουμε. Το κάνω πάντα, πριν από μία πολύ σκληρή σκηνή γίνομαι ο απόλυτος καραγκιόζης. Έτσι, με έναν περίεργο τρόπο, δημιουργείται ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο χρειάζομαι πολύ», τόνισε ο Χρήστος Μαλάκης.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου δεν μπορούσα να κλάψω, μετά την έκλαιγα κάθε βράδυ»

Ενώ σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Μαλάκης αναφέρθηκε και στην απώλεια της δικής του μητέρας «Όταν πέθανε η μητέρα μου δεν την έκλαψα. Δεν μπορούσα. Την έκλαψα σε μία παράσταση, που είχα μία συγκεκριμένη σκηνή. Μετά την έκλαιγα κάθε βράδυ. Για εκείνην έκλαιγα. Σε εμένα λειτούργησε λυτρωτικά. Ακόμα και όταν κάνω πολύ βαριά πράγματα στο θέατρο, φεύγοντας νιώθω 50 κιλά πιο ελαφρύς ψυχικά. Το βλέπω σαν προσωπική κάθαρση, και με συμφέρει να το βλέπω έτσι».