Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους στον πνευματικό τους - Δείτε βίντεο

Το ζευγάρι πήρε την ευχή του Δημήτριου Λουπασάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το πρώτο κοινό ταξίδι τους από την ημέρα που έγιναν γονείς, έκαναν πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, με σκοπό να συναντήσουν τον πνευματικό τους, Δημήτριο Λουπασάκη, και να πάρουν την ευχή του. Χάρη σε εκείνον άλλωστε έτυχε να συναντηθούν, να παντρευτούν και να αποκτήσουν μία υπέροχη κόρη, της οποίας το όνομα δεν είχαν αποκαλύψει ωστόσο -μέχρι σήμερα.

Αν και ακουγόταν ήδη πως θα βαφτιστεί Ουρανία, πλέον έχουμε και την επιβεβαίωση από τα χείλη του Ντάνου. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και νικητής του Survivor 2017 ακούγεται να λέει «η Ουρανίτσα», συστήνοντας την κόρη του στον πνευματικό τους, επιβεβαιώνοντας έτσι πως θα της δώσουν το όνομα της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι με την Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό στην Κρήτη - Ο λόγος που προσκύνησαν

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση από την Κρήτη

«Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του», αναφέρει στο βίντεο ο πνευματικός τους.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψαν σε κοινή ανάρτηση: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π. Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του».

Ο ρόλος του πνευματικού στη γνωριμία τους

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στην Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψαν τον ρόλο που έπαιξε ο πατέρας Δημήτριος στη γνωριμία τους.

«Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα ή έξω ή σε κάποιο πλατό. Ο λόγος ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που τότε ήταν στον Λυκαβηττό και τώρα έχει επιστρέψει στην Κρήτη απ' όπου κατάγεται. Τον έχουν διαβάλει, ενώ το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κόσμο», είχε αναφέρει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Έχουμε κοινό πνευματικό, που δεν γνώριζα τότε ότι ήταν ο συγκεκριμένος. Απλά βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Όπως ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο και προσπαθούμε να μάθουμε γιατί έγινε η απομάκρυνση».