Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι με την Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό στην Κρήτη - Ο λόγος που προσκύνησαν

Η αντίδρασή του μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι με την Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό στην Κρήτη - Ο λόγος που προσκύνησαν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και το μωράκι τους, ταξίδεψαν στην Κρήτη για καλό σκοπό. Σήμερα 2/4 επέστρεψαν πίσω στην Αθήνα και η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου τους εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ζευγάρι ωστόσο, δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στην δημοσιογράφο, καθώς εκτός του ότι ήταν με το παιδάκι του, έπρεπε να βιαστούν καθώς τους περίμενε το πούλμαν για να τους πάρει.

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Θα με συγχωρήσετε γιατί είμαι με το παιδί και δεν θα ήθελα να κάνουμε κάποια δήλωση σήμερα. Είχαμε μια υποχρέωση. Σας ευχαριστούμε. Δεν θα ήθελα να πούμε περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ που με ρωτάτε, είχαμε ένα προσκύνημα και μια υποχρέωση με το φύλακα άγγελο. Όλα αυτά τώρα είναι προσωπικά θέματα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι...» - Η αποκάλυψη για τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά τη γέννα

Οι νέες δηλώσεις για τις ημέρες με το μωρό στο σπίτι

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος - όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 19/2 στο Πρωινό - είναι άυπνος και διαρκώς με το μωρό, εκτός από τις στιγμές που χρειάζεται να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους.

«Θα χάσω την πτήση. Δεν ξέρω πόσα ταξίδια θα κάνω ακόμα, έχουμε περίπου δύο μήνες ακόμα. Πιο όμορφα πράγματα από αυτό δεν υπάρχουν δόξα τω Θεώ, όλα καλά. Έχεις κορούλα και ξέρεις, να σου ζήσει, να είναι όλα τα παιδιά καλά, έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ! Είναι η πρώτη φορά που έχω παιδί, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, τι να σου πω από εκεί και πέρα, δεν το έχω ξαναζήσει, είναι όμορφο πράγμα, όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν και είμαστε κατά πάνω, να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο εκεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.