Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νένα Μεντή: «Ακούστηκε λίγο λάθος, ίσως θα ήθελε να το θέσει διαφορετικά»

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νένα Μεντή: «Ακούστηκε λίγο λάθος, ίσως θα ήθελε να το θέσει διαφορετικά»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο «Στούντιο 4» η Νένα Μεντή σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day στον Alpha. Μεταξύ άλλων στάθηκαν σε μία δήλωσή της, στην οποία ανέφερε ότι βαριόταν με την κόρη της όσο ήταν μωρό και την περίμενε να μεγαλώσει.

«Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να πεις πράγματα, με λίγο χιούμορ και αφέλεια, και μετά όταν το ακούς να πεις “Πώς το είπα και ακούστηκε λίγο λάθος”. Θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μεντή κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το μήνυμα που μπορεί να πέρασε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε επίσης: Νένα Μεντή – Τα χρόνια της φτώχειας, οι «Τρεις Χάριτες» και η απώλεια του συζύγου της που τη συγκλόνισε: «Έφτασα στην πείνα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day για τη Νένα Μεντή

Ο Δημήτρης Παπανώτας υπερασπίστηκε την ηθοποιό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μπορεί απλά να μην είχε προτεραιότητα στη ζωή της τη μητρότητα, και ένιωσε εγκλωβισμένη όταν μπήκε σε αυτό το μοντέλο, μετά από την κοινωνική πίεση που υπήρχε.

Σε εκείνο το σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή του απάντησε: «Ακόμα αν δεν νιώθεις απ' την αρχή αυτή την ανάγκη, όταν κάνεις ένα παιδάκι σου γεννάται. Επειδή έχει την κόρη και το εγγόνι της, πιστεύω ότι και η ίδια βλέποντάς το σήμερα, ίσως θα ήθελε να το θέσει λίγο διαφορετικά. Προφανώς ήθελε να μεγαλώσει το παιδί της, για να κάνουν παρέα και να υπάρχει διάδραση».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε αναγνωρίζοντας το υποκριτικό της ανάστημα και λέγοντας: «Είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα, χρειάστηκα ένα πακέτο χαρτομάντηλα απ' το κλάμα όταν την είδα στον μονόλογο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου»