Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες!» - Εξαγριωμένος ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του στο The 2night show

Η απάντηση του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες!» - Εξαγριωμένος ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συχνά εκφράζεται μέσα από τις εκπομπές που κάνει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο. Την Τρίτη 2/4 ο παρουσιαστής έκανε μια τοποθέτηση στο The 2night show με αφορμή τον καλεσμένο του.

Στον καναπέ της εκπομπής του κάθισε ο ηθοποιός, Χρήστος Μαλάκης που αυτήν την περίοδο το κοινό απολαμβάνει μέσα από τον καθηλωτικό ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες (δείτε εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού για τηn προγιαγιά του, που ήταν ψυχοκόρη).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο παρουσιαστής θυμήθηκε την εποχή, που ο ίδιος ζούσε στην επαρχία με την οικογένειά του. Με λεπτομέρειες μάλιστα περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη θέση του άντρα στην τότε εποχή, όπως για παράδειγμα συμπεριφερόταν ο παππούς του.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε πως απεχθάνεται τους άντρες σαν αυτόν, που ενσαρκώνει ο Χρήστος Μαλάκης στη δραματική σειρά του σταθμού.

Τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του Χρήστου Μαλάκη στις Ψυχοκόρες

«Είμαι ιδιαίτερα θυμωμένος με το ρόλο σου - πέρα από την καταπληκτική ερμηνεία σου. Επειδή εγώ έζησα στο χωριό πολλά χρόνια, αρχές δεκαετίας του 70 μέχρι και το τέλος... Θυμάμαι τη γιαγιά μου και όλη αυτή την ανδροκρατούμενη κατάσταση την έχω ζήσει με τον παππού μου. Με θυμώνει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Θα στο πω. Πραγματικά στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες. Έτσι ήταν τότε.

Το κάνεις τόσο καλά και μου ξυπνάς μνήμες με τα καφενεία, τις γυναίκες κλεισμένες στα σπίτια, η γιαγιά στο χωράφι και ο παππούς να βγαίνει όποτε ήθελε. Ρώτησα μετά από χρόνια τη γιαγιά μου γιατί δεν έλεγε κάτι και μου είπε ότι τότε που να μιλούσαν οι γυναίκες. Μου ξυπνάς μνήμες, που δεν τις θέλω ρε φίλε. Ήταν άδικο αυτό για εκείνες τις γυναίκες. Μπορεί αυτά να συμβαίνουν σε κάποιες περιοχές ακόμα στην Ελλάδα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.