Γιώργος Λιβάνης - Μιλάει για την Ανδρομάχη και «λιώνει»: «Ταίριαζαν οι ψυχές μας και τα μάτια μας»

«Έχουμε κάνει επικούς τσακωμούς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/giorgos_livanis/andromache_dim
Instagram/giorgos_livanis/andromache_dim

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ανδρομάχη και για τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση τους. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του και να δηλώσει πως είναι ο άνθρωπος της ζωής του, αλλά και ότι μπορεί να τσακώνονται ορισμένες φορές, αλλά στο τέλος τα βρίσκουν.

«Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά δεν μπορούσα να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια γιατί ο καθένας διατηρούσε τότε άλλες σχέσεις. Έφτασε η στιγμή να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι και να δουλέψουμε μαζί. Τη θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και βγάλαμε τραγούδι μαζί επειδή θεωρώ πως θα είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη: «Είναι πρώην σχέση, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα! Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα...» - Ξέσπασε δημόσια για τον Γιώργο Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιβάνης για τη στιγμή που ήρθαν πιο κοντά με την Ανδρομάχη

Όσον αφορά τη στιγμή που έγινε το κλικ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήμουν στο καμαρίνι μου και ερχόταν η Ανδρομάχη για να καθόμαστε, ήταν μαζί και η Μορφούλα Ιακωβίδου, όλα τα παιδιά, όσο τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Λέγαμε ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς, δεν μας περνούσε απ' το μυαλό. Μία μέρα που ήταν να πάμε για ποτό, την κοίταζα στον χώρο και κατάλαβα ότι όχι μόνο μ' αρέσει εξωτερικά, αλλά ότι ταίριαζαν οι ψυχές μας και τα μάτια μας. Όταν γύρισα σπίτι κατάλαβα ότι είχα “τσιμπηθεί”».

«Μετά από λίγες μέρες ήρθαμε πιο κοντά, έγινε πολύ όμορφα. Με την Ανδρομάχη επικοινωνώ, και ας έχουμε κάνει επικούς τσακωμούς. Το παλεύουμε, μέρα με τη μέρα κάνουμε τεράστιες αλλαγές, μένουμε άυπνοι και μιλάμε για ώρες μέχρι το πρωί. Κάνουμε όνειρα για το μέλλον, έχουμε σχέδια, ήδη μένουμε μαζί», κατέληξε ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 17ο λεπτό: