Ανδρομάχη: «Είναι πρώην σχέση, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα! Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα...» - Ξέσπασε δημόσια για τον Γιώργο Λιβάνη

Πόσο καιρό είναι μαζί ως ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / andromache_dim (αριστερά)
Instagram / andromache_dim (αριστερά)

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στο κανάλι του Raw House στο Youtube, στην στήλη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, και μαζί απάντησαν σε διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή. Η ίδια, λοιπόν, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, παρόλο που στις τηλεοπτικές κάμερες αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις γι' αυτή.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι μαζί επίσημα εδώ και επτά μήνες, ωστόσο το ειδύλλιό τους υπήρχε καιρό πριν, ενώ μίλησε για δύο σκηνικά ζήλειας και την αντιμετώπισή της όταν δύο συγκεκριμένες γυναίκες πλησίασαν τον καλό της, με τη μία να τον ενοχλεί ακόμα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η αποκάλυψη της Ανδρομάχης για την πρώην σύντροφο του Γιώργου Λιβάνη

«Το δικό μου περιστατικό δεν θα το πω ζήλεια, οριοθέτηση ήταν. Με έβγαλε εκτός ορίων μία που ήταν σε ένα live και ήταν πολύ διαχυτική. Μόνη της το ζούσε εντελώς, γιατί ξέρω τον άνθρωπό μου... Και επειδή την είδα πολύ διαχυτική, άρχισα να την κερνάω υποβρύχια. Είχα τρελαθεί, ήθελα να πάω να... Ρε φίλε, κάτσε λίγο. Της έστειλα 1,2,3,6 υποβρύχια και κάθε φορά ήμουν και πιο... Ήθελα να της πω "κόψε, ηρέμησε", αλλά μετά σταμάτησε, δεν ξαναενόχλησε ποτέ. Σε όλα τα live εκεί ήταν, επειδή δούλευε στο μαγαζί...

Και άλλο ένα. Επειδή ένα κορίτσι δεν είχε καταλάβει, ελπίζω να έχει καταλάβει γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα... Δεν είχε καταλάβει, τέλος πάντων, ότι πλέον υπάρχει μία σχέση, συμβαίνει κάτι, ενοχλούσε συνέχεια με τηλεφωνήματα, έπαιρνε φίλους, έστελνε μηνύματα, έπαιρνε τον ίδιο, μόνο εμένα δεν είχε πάρει. Της έστειλα μήνυμα από το Instagram μου. Είναι πρώην σχέση, δεν καταλαβαίνει, έχει πρόβλημα.... Έβαλα τα όριά μου, της είπα "κοίταξε να δεις, κομμένο το ένα, κομμένο το άλλο". Εννοείται ότι κατέληξε πολύ πολιτισμένα όλο αυτό και της είπα "αν χρειαστεί να μάθεις κάτι το οτιδήποτε, εδώ είμαι να ρωτήσεις".

Πρόσφατα ξαναενόχλησε, δεν με άκουσε. Αυτό έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Της έδωσα το ελεύθερο να με ενοχλήσει ανά πάσα στιγμή και επέλεξε να ενοχλήσει άλλα άτομα. Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω και εγώ αυτόν που πρέπει για να της βάλω φρένο. Είναι κακό να βάζεις τα όριά σου;», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Η απάντησή της για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν ξέρω καν τι είχαν με τον Γιώργο Λιβάνη και δεν...»