Ανδρομάχη για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν ξέρω καν τι είχαν με τον Γιώργο Λιβάνη και δεν...»

Τι είπε για τον σύντροφό της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρομάχη για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν ξέρω καν τι είχαν με τον Γιώργο Λιβάνη και δεν...»

Η Ανδρομάχη βρέθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Αποκάλυψε πως ξεκίνησε ο έρωτας ανάμεσα τους, ενώ μίλησε και για την πρώην του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης για τον Γιώργο Λιβάνη

«Είναι όμορφο το αγόρι μου. Ζηλεύω, φυσιολογικά. Υπήρξε μία που ήταν υπερβολικά διαχυτική χωρίς κανένα λόγο και την κερνούσα υποβρύχια για να χαλαρώσει και το πήρε το μήνυμα», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Γιώργο ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια. Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο σου. Δεν παίζει beef με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν ξέρω καν τι είχαν και δεν με νοιάζει κιόλας βασικά», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Η Ανδρομάχη για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσε πρώην σύντροφός της - «Έβλεπα ανθρώπους στα κινητά τους και ένιωθα ότι τις κοιτάνε εκείνη τη στιγμή»

Έγκυος η Ανδρομάχη

Αν μη τι άλλο το μωρό τους δεν πρόκειται να πλήξει ποτέ από μουσική και γλυκά ... νανουρίσματα. Αγκαλιά και με ένα δικό τους τραγούδι που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, οι δυο ερωτευμένοι νεαροί τραγουδιστές Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη επιβεβαίωσαν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού με τον ωραιότερο τρόπο.

Το youweekly.gr ήταν πρώτο εκείνο που σας μετέφερε σε αποκλειστικότητα την είδηση της εγκυμοσύνης της νεαρής τραγουδίστριας, που ξάφνιασε πολλούς στην αρχή καθώς δεν πίστευαν και δεν περίμεναν λίγους μόνο μήνες αφότου ξεκίνησε η σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Ανδρομάχης, εκείνη να μείνει αμέσως έγκυος και να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Οι ίδιοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν, στην αρχή τουλάχιστον να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την είδηση και ούτε την διέψευσαν αλλά ούτε και την επιβεβαίωσαν, όμως τώρα πια που η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 4ο μήνα πλέον της κύησης, ισχύει το ρητό “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη σε πρόσφατη εμφάνισή τους σε νυχτερινό μαγαζί, ανέβηκαν πάνω στην πίστα και τραγουδούσαν το δικό τους κομμάτι “Η αγάπη αυτή” αγκαλιασμένοι. Εκείνος είχε περάσει το χέρι του με τέτοιο τρόπο, ώστε να ακουμπάει πάνω στην ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της που διαγραφόταν καθαρά πάνω από το στενό της φόρεμα και να την χαϊδεύει τρυφερά, ενώ της τραγουδούσε στο αυτί το ερωτικό κομμάτι τους “δεν υπάρχει η αγάπη αυτή πουθενά”....

Μάρτυρες της υπέροχης αυτής σκηνικής παρουσίας, των δυο ερωτευμένων παιδιών, όλοι οι θαμώνες που βρίσκονταν από κάτω που ερμήνευαν μαζί τους και που ανέβαζαν βιντεάκια στο Tik tok με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ενώ τα κολακευτικά σχόλια θαυμαστών τους έπεφταν βροχή. Την ευτυχία των δυο αγαπημένων καλλιτεχνών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα συμπληρώσει η επισημοποίηση της σχέσης τους, μιας και το ερωτευμένο ζευγάρι πολύ σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.