Ιωάννα Τούνη: Μοναχική έξοδος με τον γιο της, Πάρη - Οι αντιδράσεις της όταν αντιλήφθηκε τον φωτογράφο

Αποκλειστικά πλάνα στο κέντρο της Αθήνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ασταμάτητο ταξίδι θα λέγαμε πως είναι η ζωή της Ιωάννας Τούνη από τη στιγμή που έγινε μητέρα και απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον μικρό Πάρη, με τον οποίο τη βλέπουμε να είναι πραγματικά αχώριστη.

Η ζωή τους μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Πρόσφατα μάλιστα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μαμά και γιο σε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να περπατάνε με το καρότσι.

Η βόλτα της Ιωάννας Τούνη με τον Πάρη στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στα δικαστήρια για χάρη της Τούνη & του γιου τους - Το χυδαίο μήνυμα που τον έβγαλε εκτός ορίων

Αρχικά από το βλέμμα της η Ιωάννα Τούνη δείχνει να ταράζεται με την ύπαρξη φωτογράφου και τα πλάνα, που τραβούσε, καθώς η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν αποφασίσει να μη δείχνουν το πρόσωπο του παιδιού τους. Στη συνέχεια, η γνωστή influencer δείχνει να καθησυχάστηκε και να συνέχισε τη βόλτα της.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης
Ιωάννα Τούνη - Καρότσι

Το άκυρο που ''έφαγε'' σε μαγαζί λόγω του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει κρύψει πόσο λατρεύει τα ταξίδια, και ειδικά όταν αυτά συνοδεύονται από αγαπημένα της πρόσωπα. Ο μικρός Πάρης βρισκόταν μαζί της πριν από λίγο καιρό στο Παρίσι, και μετά από μία πολύωρη διαδρομή είχε φτάσει η ώρα να πάνε επιτέλους για φαγητό. Ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε, αφού την ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται μαζί του.

Όπως αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη «έφαγε πόρτα» από εστιατόριο στη γαλλική πρωτεύουσα, παρότι είχε κάνει κράτηση, αφού είχαν προφανώς αυστηρή πολιτική ενάντια στα μικρά παιδιά.

«Κάναμε νομίζω όλη τη μέρα για να έρθουμε στο Παρισάκι. Πεινάμε απεριόριστα, και μόλις φάγαμε πόρτα στην κράτησή μας γιατί έχουμε μωρό. Τέλεια... Θα πάμε να φάμε φαλάφελ σε καντίνα» αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της γι' αυτήν την εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με ζώνη 400 ευρώ και sneakers 1.220 ευρώ - Τι φόρεσε σε βόλτα με τον Πάρη στην Αθήνα