Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής - Έπιασε από το λαιμό τη γυναίκα του και την απείλησε

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής - Έπιασε από το λαιμό τη γυναίκα του και την απείλησε

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής συνελλήφθη από την αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/4 στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Πρόκειται για τραγουδιστή που γεννήθηκε το 1968 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής παίζοντας πλήκτρα. Εκείνη την εποχή (’68-’80) πέρασε από αρκετά και ιστορικά πλέον, συγκροτήματα. Την πρώτη του εμφάνιση στην δισκογραφία την έκανε με γνωστό συγκρότημα. Το 1984 δισκογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Γιάννης Κούτρας, ο Σάκης Μπουλάς, η Αφροδίτη Μάνου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, ο Χριστόφορος Κροκίδης.

Γιατί συνελήφθη ο τραγουδιστής

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του. Όπως κυκλοφόρησε, έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Καταγγελίες σοκ σε βάρος γνωστής τραγουδίστριας - «Εξανάγκαζε χορεύτριες της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων»