Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Το θέμα του Περρή δεν είναι με την Μαλέσκου και με την Σπυροπούλου, είναι ξεκάθαρα...»

«Τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Το θέμα του Περρή δεν είναι με την Μαλέσκου και με την Σπυροπούλου, είναι ξεκάθαρα...»

Όλα ξεκίνησαν όταν στην χθεσινή εκπομπή «Το Πρωινό», όταν ο Βαγγέλης Περρής άνοιξε «πυρ» ενάντια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή το νέο project «Tv stars παρουσιάστε», που θα προβληθεί στο Open και το οποίο χαρακτήρισε «περιθωριακό».

Σχολιάζοντας το εν λόγω απόσπασμα, η παρέα του MEGA Καλημέρα θέλησε να τοποθετηθεί, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ωστόσο να βλέπει μία διαφορετική αιτία πίσω από τους χαρακτηρισμούς του Βαγγέλη Περρή, που δεν φαινόταν να κατευθύνονται τόσο στις δύο παρουσιάστριες, αλλά σε κάποιον άλλον...

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Βαγγέλης Περρής για Καινούργιου και Κοκλώνη: «Θα πρέπει να ανοίξουμε σαν χάνοι το στόμα μας και να χάψουμε ό,τι μας σερβίρει;»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κόντρα Περρή-Μαλέσκου

«Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Περρής τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Το θέμα του δεν είναι με την κ. Μαλέσκου, ούτε με καμία κυρία, είναι ξεκάθαρα με την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από την εποχή του Open. Ήθελε πολύ να πει πως είναι μία εκπομπή περιθωρίου -και επειδή είναι αυτός ο άνθρωπος κι αυτό το μυαλό που ξέρει να φτιάχνει γρήγορα επιχείρημα στον αέρα- ήθελε να πει ότι δεν ψάχνετε παρουσιάστριες αλλά μοντελάκια για να κάνετε νούμερα» σχολίασε με νόημα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάτσει σπίτι;»

«Νομίζω ότι χτυπά και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα. Εγώ δεν κατάλαβα, μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάτσει σπίτι; Δικαίωμά της είναι της Σπυροπούλου να γυρίσει και να κάνει εκπομπή. Διαφωνώ απόλυτα. Όταν θα γεννήσει το παιδί της, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γυρίσει και να δουλέψει» απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, που εστίασε σε διαφορετικό σημείο στην τοποθέτηση του Βαγγέλη Περρή.

Δείτε το βίντεο: