Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «πάγωσε» τη Φαίη Σκορδά: «Γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε καυλ...α;»

Χαμός στον αέρα του Fay's Time

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «πάγωσε» τη Φαίη Σκορδά: «Γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε καυλ...α;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον φέρνουν εκτός εαυτού, αλλά έχει κι εκείνος τα δίκια του. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε χταπόδι με κοφτό μακαρόνι στη σημερινή εκπομπή Fay’s Time, με τους συνεργάτες του να έρχονται για να δοκιμάσουν και να μένουν έκπληκτοι. Μόνο η Φαίη Σκορδά ήταν διστακτική, καθώς του είπε πως είδε ένα ντοκιμαντέρ για τα χταπόδια και έκτοτε έχει σταματήσει να τα τρώει.

Από εκεί ξεκίνησε να... «στραβώνει το κλήμα», με τον σεφ πάντως να εμφανίζεται άνετος αρχικά, καθώς του έφτανε άνετα ο τηλεοπτικός χρόνος για να ολοκληρώσει τη συνταγή του. Η Φαίη Σκορδά ωστόσο δεν σταματούσε να διακόπτει, έχοντας απορίες σχετικά με τον τρόπο που βράζει το χταπόδι. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είδε και απόειδε από τις απορίες!

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό!» - Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τις φήμες χωρισμού με τη σύντροφό του

Η ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου που «πάγωσε» το πλατό

«Μερικές φορές απορώ με τον εαυτό μου, που ξυπνώ για να έρθω. Να μείνω στο κρεβάτι και μία χαρά θα περάσω. “Και οι τηλεθεατές” λέει η Φαίη! Δεν μπορώ άλλη προσβολή, δεν κάνω τη συνταγή», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει να μην κρατάει τα γέλια της. Κάπου εκεί βλέποντας ότι ο χρόνος περνάει, χωρίς να μαγειρεύει, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε στην Φαίη: «Δεν πάει καλά... Απορώ γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε καυ…α».

Το επίμαχο απόσπασμα κόπηκε στο παρακάτω βίντεο, αλλά προβλήθηκε κανονικά στον αέρα και χωρίς... λογοκρισία.